Yapısoft Yatırım Turu Başlıyor

Yapısoft, inşaat ve gayrimenkul sektörlerine yönelik çözümleri için yeni yatırım turuna hazırlanıyor.

Yapısoft Yatırım Turu Başlıyor
Yapısoft Yatırım Turu Başlıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnşaat ve gayrimenkul sektörlerine yönelik teknolojik çözümler geliştiren yazılım şirketi Yapısoft, kitle fonlama turu öncesinde ön talep toplama sürecine girdi. Yapısoft Yatırım Turu Başlıyor! 2022 yılı Mayıs ayında gerçekleştirdiği ilk yatırım turunda yaklaşık 2 milyon TL fon toplayan Yapısoft, bu finansmanla Yapısoft SalesOffice, Yapısoft FinanceOffice, Yapısoft Stream ve Yapısoft Estate (YES) gibi ürünleri geliştirerek sektörde önemli adımlar attı. Şirket şimdi ise global pazarlara açılma hedefiyle yeni bir yatırım turuna hazırlanıyor.

Yapısoft, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde dijital dönüşümü hızlandırma vizyonuyla hareket ederek, şirketlerin satış ve satış sonrası süreçlerini yönetmelerine, müşteri ve finansal kayıtlarını takip etmelerine imkan tanıyan dijital çözümler sunuyor. Bu kapsamda, yatırım turu öncesinde ön talep toplama sürecini başlattı. Yatırım turu, ön talep toplama sürecinin ardından Fonbulucu platformunda gerçekleştirilecek. Mayıs 2022’deki ilk yatırım turunda 799 yatırımcıdan yaklaşık 2 milyon TL fon toplamayı başaran Yapısoft, bu ikinci turda 6,5 milyon TL ile 9,75 milyon TL arasında fon toplamayı hedefliyor. İlk 14 gün sadece mevcut ortaklara açık olacak bu turda, hedeflenen fon miktarına ulaşılamaması durumunda yeni yatırımcılara da kapılar açılacak.

Yapısoft Yatırım Turu Başlıyor

Yapısoft’a ön talepte bulunan ve en az bildirdiği ön talep tutarında yatırım yapan yatırımcılar, yatırımlarına ilave olarak belirli oranlarda bedelsiz pay almaya hak kazanacak. İlk yatırım turunu 73 saat gibi kısa bir sürede başarıyla tamamlayan Yapısoft, bu başarıyı takiben Yapısoft SalesOffice ve Yapısoft FinanceOffice’i çoklu dil ve çoklu para birimi desteğiyle nihai yazılım haline getirdi. Ayrıca, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda dijital signage ürünü olan Yapısoft Stream’i de geliştirip piyasaya sürdü.

Yapısoft, müşteri ağındaki veriler ile pazarlanabilir mülkleri gayrimenkul profesyonelleriyle buluşturacak olan Yapısoft Estate (YES) yazılımının planlama ve marka süreçlerini de tamamladı. 2023 yılı Ekim ayında YES’in altyapısını nihai hale getirerek pazarlama sürecine başlayan şirket, bu yazılımın gayrimenkul profesyonellerine yüksek katma değer ve rekabet avantajı sunmasını hedefliyor. YES, üretici, satışçı ve alıcı arasındaki iletişimi en üst seviyeye taşımak üzere tasarlandı. İkinci fonlama turunun ardından global pazarlara açılmayı planlayan Yapısoft, 2028 yılı için brüt kar tahminini 3,3 milyon dolar olarak öngörüyor.

Yapısoft’a ön talep bildirimleri, https://fnb.lc/yapisoft2-ontalep adresinden veya Fonbulucu mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor.

 

16
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
6
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yapısoft Yatırım Turu Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin