FESPA Eurasia Ücretsiz Kayıt Başladı

FESPA Eurasia, 11-14 Eylül'de İstanbul'da düzenleniyor. Ücretsiz kayıt için hemen başvurun!

FESPA Eurasia Ücretsiz Kayıt Başladı
FESPA Eurasia Ücretsiz Kayıt Başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziyaretçilerin %68’i Satın Alım Yapıyor: FESPA Eurasia İçin Ücretsiz Online Kayıt Başladı! FESPA Eurasia Ücretsiz Kayıt Başladı!

Avrasya Bölgesi’nin en büyük geniş format baskı ve endüstriyel reklam fuarı olan FESPA Eurasia için ücretsiz ziyaretçi kayıtları başladı. “Dönüşümü Hızlandırın” sloganıyla 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan fuar, 80’e yakın ülkeden sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Geçen yıl 11 binden fazla ziyaretçi ile tarihi bir rekora imza atan FESPA Eurasia, bu yıl da endüstriyel reklam, tekstil, serigrafi ve promosyon baskı ürünlerinden LED’lere, 3D ürünlerden geniş format baskı ve araç kaplamaya kadar en yeni teknolojilere ev sahipliği yapacak. Bu yıl 12 binin üzerinde ziyaretçi çekmesi beklenen fuarda, profesyonel katılımcıların toplamda 1 milyar Euro’nun üzerinde bir satın alım bütçesiyle fuara katılmaları bekleniyor.

Avrasya Bölgesi’nin en büyük endüstriyel reklam ve baskı fuarı olan FESPA Eurasia için ücretsiz online kayıtlar başladı. Sektörden gelen yoğun talep üzerine Eylül ayına alınan fuar, bu stratejik tarih değişikliği sayesinde fuar alanı satışlarında büyük ilerleme kaydetti. Bu yıl 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 11’inci kez düzenlenecek olan FESPA Eurasia, ‘Dönüşümü Hızlandırın’ sloganıyla bölgeyi Türkiye’de buluşturacak. Fuar, sektöre tüm yıl için 1.1 milyar Euro’luk ticaret hacmi katmayı hedefliyor. 500’den fazla marka ve 12 bini aşkın ziyaretçiyle rekorunu yenilemeyi amaçlıyor.

FESPA Eurasia Ücretsiz Kayıt Başladı

2023 yılında 78 ülkeden uluslararası sektör profesyonellerini ağırlayarak yerli üreticilere yeni pazarlara açılma fırsatı sunan FESPA Eurasia, 2023’te 11 binden fazla tekil ziyaretçi ile tarihi bir rekora ulaşmıştı. Bu yıl da rekor tazelemeyi hedefleyen fuar, her geçen yıl satın alım odaklı nitelikli ziyaretçi kitlesini artırıyor. Ziyaretçilerin %83’ü karar verme yetkisine sahipken, %68’i fuar sırasında veya sonrasında satın alım yaptıklarını belirtiyor.

Başta Çin, Rusya, Bulgaristan, İran, Almanya ve İtalya gibi ülkelerden sektör profesyonellerinin katıldığı FESPA Eurasia, ziyaretçilere en yeni ekipmanları satın alma, pazar hakkında bilgi sahibi olma ve üretici/tedarikçilerle buluşma imkanı sunuyor.

ARED Başkanı Şahin Acar, fuarın sektörü bir kez daha büyütmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, FESPA Eurasia’nın endüstriyel reklam ve baskı sektörünün gelişimine katkı sağladığını ve toplam 9 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan sektörü daha da ileri taşıdığını ifade etti. Acar, sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçilerin yatırım planlarını belirleyen bir etkinlik olarak kabul edilen FESPA Eurasia’nın bu yıl da rekorla tamamlanmayı hedeflediğini belirtti. Katılımcılar ve sektör temsilcileri, yılın en hareketli dönemi olan son çeyrekte yeni pazarlar keşfederek ihracat bağlantıları yapma fırsatı bulacaklar.

FESPA Eurasia, bu yıl da geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı, display ve endüstriyel reklama yönelik ürünleri tek bir çatı altında toplayarak yeni iş fikirleri sunacak. Yoğun ilgi nedeniyle fuarda sıra beklemeden, kolayca giriş yapabilmek için ziyaretçi kayıtları açıldı. Fuarı ücretsiz olarak ziyaret etmek isteyen temsilciler, www.fespaeurasia.com.tr adresinden online ziyaretçi kayıtlarını oluşturabilirler.

FESPA Eurasia Hakkında:

Global baskı federasyonu FESPA ve Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) ortaklığıyla kurulan FESPA Eurasia, ilk fuarını 2013 yılında gerçekleştirdi. 2013 yılından bu yana toplam 10 fuar düzenleyen FESPA Eurasia, 2024’te 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da baskı ve endüstriyel reklam dünyasını 11. kez yeniden bir araya getirecek.

19
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FESPA Eurasia Ücretsiz Kayıt Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin