TechFinTech ve InsurTech Buluşması

11 Haziran'da İstanbul Fişekhane’de düzenlenecek TechFinTech ve InsurTech etkinliklerine geri sayım başladı.

TechFinTech ve InsurTech Buluşması
TechFinTech ve InsurTech Buluşması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TechFinTech ve InsurTech Etkinliklerine Geri Sayım Başladı! TechFinTech ve InsurTech Buluşması 11 haziran’da.

Bu yıl 11 Haziran’da ikincisi düzenlenecek olan “TechFinTech Buluşması” ve öğleden sonra ilki gerçekleşecek olan InsurTech etkinliği için geri sayım başladı. İstanbul Fişekhane’de gerçekleştirilecek bu etkinliklerde, finans ve sigorta sektörleri ileri teknolojilerle buluşacak.

Bilişim Zirvesi Şirketi, bilişim teknolojileri ve ekonomisi alanında etkinlik, yayıncılık ve araştırma hizmetleri sunan BThaber, Bilişim Zirvesi, CSuite ve Bilişim 500 gibi önemli markaları bünyesinde barındırıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen TechFinTech, finans sektörünü yüksek teknoloji ile buluştururken, Türkiye’nin küresel bir FinTech merkezi olma vizyonunu da masaya yatıracak.

TechFinTech ve InsurTech Buluşması

Etkinlikte, teknolojik yöntemleri kullanan finans kuruluşları (FinTech) ile bu firmalara teknoloji sağlayan şirketler (TechFin), “Dijital Finansallaşma” ana teması etrafında bir araya gelecekler. Öğleden sonra ise TechFinTech sahnesinde devam eden programın yanı sıra InsurTech sahnesinde de Sigorta Teknolojileri ele alınacak.

Sektörün Önde Gelen İsimleri Bilgi ve Tecrübelerini Paylaşacak

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın da konuşmacı olarak katılacağı TechFinTech etkinliği, Bulutistan ve JForce ana sponsorluğunda 11 Haziran’da saat 10.00’da BThaber Başkanı Murat Göçe’nin ‘Dijital Finansallaşma’ konulu konuşmasıyla başlayacak. Ardından, European Merchant Bank (EMBank) CEO’su Sarp Demiray ‘İnsan Dokunuşuyla Dijital Bankacılık’ başlığıyla katılımcılarla buluşacak.

‘Ödeme ve Elektronik Para Sektöründe 2024 Yılı’ konulu konuşmasıyla TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, finans ve teknolojiyi bir arada sunma konusundaki birçok önemli başlığa değinecek. Ayrıca, T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hasan Yurdakul, ‘Fintekler ve Para’ konulu sunumunu gerçekleştirecek. Bu oturumlarda teknoloji ve finans sektörlerindeki mevcut gelişmelere ve gelecekteki eğilimlere odaklanılacak.

TechFinTech ve InsurTech Etkinliklerinde Öne Çıkan Konuşmalar

TechFinTech etkinliğinde, Garanti BBVA Dijital Varlıklar, HPE Aruba Networking ve vMind gibi premium sponsorlar yer alacak. Ana sponsor Bulutistan’ın Yönetim Kurulu Danışmanı Ayhan Ağırgöl, ‘Bankacılık Servis Modeli Bulut Çözümleri’ başlıklı bir konuşma yapacak. Öğleden sonra ise JForce ana sponsorluğunda gerçekleşecek InsurTech sahnesi, JForce Genel Müdürü Atakan Coşkun’un açılış konuşmasıyla başlayacak. InsurTech etkinliğinde Commvault, HCL Software ve Tunesoft, özel sponsorlar olarak yer alacak. AgeSa CIO’su A. Fahri Arkan ve Trupt Genel Müdürü Hüsnü Erdem Karabostan ise sigorta sektöründeki teknolojik gelişmeleri değerlendirecek.

Finans ve Sigortacılık Sektörlerindeki Gelişmeler Ele Alınacak

TechFinTech ve InsurTech etkinliklerinde, güncel teknolojiler ve bu teknolojilerin finans ve sigorta sektörlerine etkileri derinlemesine incelenecek. Etkinliklerin amacının, sektörlerin hızla değişen teknolojilere nasıl ayak uydurduğunu ve bu değişimlerin iş ve sosyal hayatları nasıl şekillendirdiğini göstermek olduğunu belirten Murat Göçe, “Günümüzdeki hızlı gelişmelerin takibi zorlaşırken, finans ve sigortacılık sektörleri de bu gelişmelere ayak uyduruyor. Bu etkinlikler boyunca, bu gelişmeleri yakından inceleme fırsatı bulacağız” dedi.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve online kayıt için www.TechFinTech.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

21
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TechFinTech ve InsurTech Buluşması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin