TechFinTech Etkinliği

Türkiye'nin FinTech ve TechFin devleri 11 Haziran'da buluşuyor! Detaylar için: TechFinTech

TechFinTech Etkinliği
TechFinTech Etkinliği
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11 Haziran’da Türkiye’nin FinTech ve TechFin firmaları İstanbul’da bir araya geliyor. Bilişim Zirvesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan TechFinTech Etkinliği Buluşması, finans ve teknoloji dünyalarını bir kez daha bir araya getirecek. Bu etkinlikte “Dijital Finansallaşma” ana temasıyla Türkiye’nin hızla büyüyen finans teknolojileri ekosistemi ele alınacak.

BThaber, Bilişim Zirvesi, BTvizyon, ve Bilişim 500 gibi önemli markaların barındırıldığı Bilişim Zirvesi, teknoloji ve finans dünyalarını bir araya getiriyor. İkinci kez düzenlenecek olan etkinlik, İstanbul Fişekhane’de gerçekleşecek.

TechFinTech etkinliği, finans kuruluşlarına teknoloji sağlayan firmalar ile teknolojiyi kullanan finans kuruluşlarını bir araya getiriyor. Ana tema olan “Dijital Finansallaşma” altında, sektörün önde gelen isimleri ve uzmanları bir araya gelecek, teknoloji ve finansın geleceğini tartışacaklar.

TechFinTech Etkinliği

Etkinlikte önemli isimlerin yer alacağı bildirildi. Ana sponsorlar arasında bulunan Bulutistan’ın Yönetim Kurulu Danışmanı Ahyan Ağırgöl, etkinlikte değerlendirmelerde bulunacak. Ayrıca, InsurTech sahnesinde JForce Genel Müdürü Atakan Coşkun’un da yer alacağı bildirildi.

Etkinlikle ilgili BThaber Başkanı Murat Göçe şunları söyledi: “Gelişen teknoloji ve finans dünyası, iş ve sosyal hayatlarımızı şekillendirmeye devam ediyor. Biz de TechFinTech ve Insurtech etkinlikleriyle bu gelişmeleri yakından inceleyerek sektörün geleceğine ışık tutmayı amaçlıyoruz.”

Daha fazla bilgi ve online kayıt için www.TechFinTech.com.tr adresine başvurabilirsiniz.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TechFinTech Etkinliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin