Dijital Markalaşma – Mürsel Ferhat Sağlam

Dijital Markalaşma - Mürsel Ferhat Sağlam
Dijital Markalaşma - Mürsel Ferhat Sağlam
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“İş Kitapları” odaklı “Kitap Tavsiyeleri” köşemizde bu defa Branding Türkiye Yayınları ve Dikeyeksen Yayıncılık ortak yayını olarak okuyucuyla buluşturulan Mürsel Ferhat Sağlam’ın kaleme aldığı Dijital Markalaşma kitabı var. İşte, dünya genelinde bu alanda literatürdeki ilk kitap olma özelliği taşıyan kitap hakkında merak edilen tüm detaylar!

Arka Kapak

İçerisinde 100+ disiplin, kavram ve uzmanlık barındıran bütünleşik pazarlama kavramının bir öğesi olarak konumlanan “Dijital Markalaşma” kavramı, ilk kez Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılarak literatüre kazandırılmıştır.

 

En az bütünleşik pazarlama kavramı kadar kapsayıcı olan fakat daha keskin sınırlara ve belli bir odak noktasına sahip olan dijital markalaşma; “Dijital Pazarlama & Marka Yönetimi – İletişimi” kavramlarının bütünleşik bir biçimde uygulanmasını savunan çatı bir kavramdır.

3F Fenomeni olarak adlandırılan yeni nesil stratejik planlama modeli doğrultusunda yazılan ve hazırlanan bu kitapta dijital markalaşma kavramı, “Nedir?”, “Nasıl?” ve “Niye?” soruları etrafında değerlendirilerek kavrama dair Fikir, Fayda ve Farkındalık sağlanması hedeflenmiştir.

Bugünün ve geleceğin ana disiplini olarak kabul edilen dijital markalaşma odağında akademik bilgi, sektörel farkındalık ve kişisel yetkinlik hedefleyenler için bir başucu kaynağı olma özelliği taşıyan bu kitapla yalnızca bir kavramsallaştırma hikâyesi değil, aynı zamanda pratiğe dönük tavsiyeler de bulacaksınız.

Kitabın Özellikleri

Yayınevi: Branding Türkiye Yayınları & Dikeyeksen Yayıncılık

Yayın Tarihi: 24.03.2020

ISBN: 6054898756

Baskı Sayısı: 1. Baskı

Dil: TÜRKÇE

Sayfa Sayısı: 180

Cilt Tipi: Karton Kapak

Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Boyut: 15 x 21 cm

Gerçekleştirdiği çalışmalarla hem akademik literatüre hem de iş dünyasına önemli katkılarda bulunan Mürsel Ferhat Sağlam’ın biyografisini okumak için buraya tıklayabilirsiniz

13
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
6
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Dijital Markalaşma – Mürsel Ferhat Sağlam

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin