Tech Istanbul Başvuruları Başladı

Tech Istanbul, 2024 yılı 2. eğitim dönemi Ön Kuluçka programı başvurularını 21 Temmuz’a kadar kabul ediyor.

Tech Istanbul Başvuruları Başladı
Tech Istanbul Başvuruları Başladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tech Istanbul’da 2024 Yılı 2. Eğitim Dönemi Tech Istanbul Başvuruları Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı çatısı altında faaliyet gösteren Tech Istanbul, 2024 yılı 2. eğitim dönemi için Ön Kuluçka programına başvuruları kabul etmeye başladı. Programa katılmak isteyen girişimciler, danışmanlık, eğitim ve mentörlük gibi çeşitli hizmetlerden faydalanabilecekler. Başvurular, 21 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek.

Tech Istanbul Başvuruları Başladı

Tech Istanbul, Kasım 2023’ten bu yana İBB’nin girişimcilik ve teknoloji alanındaki faaliyetlerini tek çatı altında yürütüyor. Geliştirdiği girişimcilik programları ile girişimlerin hızla büyümesini ve ölçeklenebilir iş modelleri oluşturmasını destekliyor. Girişimcilere fikir aşamasından global pazara açılmaya kadar çeşitli destek mekanizmaları sunuyor.

Şimdiye kadar 360 girişime destek sağlayan Tech Istanbul, 2 bin eğitim ve etkinlik düzenleyerek toplamda 103 bin 132 katılımcıya ulaştı. Desteklenen girişimler bugüne kadar 16,5 milyon dolarlık yatırım aldı.

2024 yılı 1. Eğitim Dönemi Ön Kuluçka başvuru çağrısında, sadece 1,5 ay içinde 420 teknoloji girişimi başvurdu. Bu başvurular arasından 68 yenilikçi ve teknolojik çözüm sunan girişim programa kabul edildi.

Ön Kuluçka Programı ile Girişimcilere Sunulan İmkanlar

Program kapsamında katılımcılar, uzman danışmanlık, eğitim ve mentörlük desteği gibi çeşitli hizmetlerden yararlanabiliyor. Ayrıca, İstanbul’un Şişli, Şişhane, Başakşehir ve Kayışdağı gibi ulaşımı kolay ve merkezi lokasyonlarda bulunan tam donanımlı ofis, atölye ve toplantı alanları girişimcilere sunuluyor. İş modeli, strateji, finansman gibi konuları içeren eğitimler, uzman ve deneyimli mentörler, ücretsiz veya indirimli ürün ve programlar gibi destekler de sağlanıyor.

Girişimciler, melek yatırımcılar, melek yatırım ağı temsilcileri ve VC’lerle tanışma fırsatına sahip oluyor. İstanbul’un yeni nesil akıllı şehir uygulaması İstanbul Senin’de yer alma, İBB’nin geniş iş ağına dahil olma ve sosyal medya ile PR desteği gibi avantajlar da sunuluyor. Tech Istanbul’un tam donanımlı üretim atölyelerinde ürün geliştirme imkanı, kuluçka merkezleri, üniversiteler ve kurumsal firmalarla iş birlikleri sayesinde geniş bir iş ağı ve Açık Veri Portalı’na erişim gibi imkanlar da girişimcilere sağlanıyor.

Başvurular için Son Tarih 21 Temmuz

Tech Istanbul’un Ön Kuluçka programına katılmak isteyen teknoloji odaklı ürün veya hizmet geliştiren girişimciler, 21 Temmuz’a kadar tech.istanbul web sitesi üzerinden başvurularını yapabilirler. Tech Istanbul, girişimcilik dünyasına adım atmak ve fikirlerini hayata geçirmek isteyen herkesi programa başvurmaya davet ediyor.

19
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tech Istanbul Başvuruları Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin