Mürsel Ferhat Sağlam Kariyer Zirvesi’nde Konuştu

Mürsel Ferhat Sağlam Kariyer Zirvesi’nde Konuştu
Mürsel Ferhat Sağlam Kariyer Zirvesi’nde Konuştu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen Marmara Üniversitesi Mezunlar Kulübü tarafından desteklenen, Branding Türkiye’nin iletişim partneri olduğu Kariyer Zirvesi’nde konuşan Mürsel Ferhat Sağlam, bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu!

Geleceğin sektör profesyonelleri ile sektörün öncü markalarının üst düzey temsilcileri, Kariyer Zirvesi’nde bir araya geldi. Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü organizasyonuyla hazırlanan zirve Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi desteğiyle 7 – 8 Mart tarihlerinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu‘nda düzenlendi.

Zirvede konuşma yapan Dijital Markalaşma Uzmanı Mürsel Ferhat Sağlam, bilgi ve deneyimlerini aktardı. Etkinlik bitiminde ise soruları yanıtlayan Sağlam, dijital markalaşma özelinde önemli tavsiyelerde bulundu. 

Mürsel Ferhat Sağlam Kariyer Zirvesi’nde konuştu

İş dünyasının liderleri bilgi ve deneyim paylaşımı için Marmara Üniversitesi’nde gençlerle buluştu. Tüm öğrencilere ve kariyerine yön vermek isteyen herkese açık olarak düzenlenen zirve kapsamında konuşmacılar, uzmanlık alanlarına dair bilgi paylaşımında bulundu. Buna ek olarak, uzman isimler, katılımcılar tarafından yöneltilen soruları da yanıtladı. Etkinlik süresince verilen molalarda ise katılımcılar hem birbirleriyle hem de konuşmacılarla serbest networking yapma fırsatı buldular.

Kariyer Zirvesi 2024’ün konu başlıkları arasında; girişimcilik, yapay zeka, dijital markalaşma, kariyer planlama, teknoloji ve yazılım gibi önemli kavramlar yer aldı. Alanında uzman isimlerin bilgi ve deneyim paylaştığı zirveye üniversitelilerin yanı sıra iş dünyasından isimler, akademisyenler ve Haber Galerisi, Startup Gazetesi gibi medya sektörünün öncü temsilcileri de katılım gösterdi.

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından desteklenen ve Branding Türkiye’nin iletişim partneri olduğu zirvede kariyer tavsiyelerinin yanı sıra sektöre dair bilgiler ve liderlerin kariyer yolculuğunda edindikleri deneyimler de yer aldı.

Geleceğin Kariyer Fırsatı

Mürsel Ferhat Sağlam, Kariyer Zirvesi kapsamında dijital markalaşma kavramına değinerek, dijital markalaşma ile ilgili “geleceğin kariyer fırsatı” betimlemesinde bulundu.

Buna ek olarak medya ve ajans sektörleri özelinde de bilgi paylaşan Sağlam, konuşması sonrasında soruları yanıtladı. Etkinlik bitiminde ise Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kulübü ve Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü temsilcileri Mürsel Ferhat Sağlam’a Fidan Dikim Sertifikası sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mürsel Ferhat Sağlam Kariyer Zirvesi’nde Konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin