İzmir’de Zeytin, Zeytinyağı ve Kahve Tutkunları Buluşuyor

İzmir'de zeytin, zeytinyağı ve kahve tutkunları 23-26 Mayıs'ta iki büyük fuarda buluşuyor.

İzmir'de Zeytin, Zeytinyağı ve Kahve Tutkunları Buluşuyor
İzmir'de Zeytin, Zeytinyağı ve Kahve Tutkunları Buluşuyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir, iki önemli etkinliğe ev sahipliği yaparak zeytin, zeytinyağı ve kahve tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Bu yıl 11. kez düzenlenecek olan Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile 2. İzmir Kahve Fuarı, fuarizmir’in A ve B hollerinde gerçekleştirilecek. İzmir’de Zeytin, Zeytinyağı ve Kahve Tutkunları Buluşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech Fuarı, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin (UZZK) desteğiyle 23-25 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Fuarizmir B Hol’de düzenlenecek olan bu etkinlik, çok sayıda üretici, ithalatçı, distribütör, şef, gıda sektörü profesyonelleri, şişe ve ambalaj üreticileri, makina üreticileri, zincir süpermarket alım heyetleri, zincir otel satın almacıları ve yurt içi ile yurt dışından sektörel ziyaretçileri bir araya getirecek. Olivtech, katılımcılara en yeni trendler hakkında bilgi edinme, iş bağlantıları kurma ve yeni iş fırsatları keşfetme imkanı sunacak. Ayrıca, fuar kapsamında zeytincilik, iklim krizi, zeytinyağı üretimi ve yeni teknolojiler gibi konularda çeşitli söyleşiler düzenlenecek. Etkinlik, 23-25 Mayıs tarihlerinde saat 10:00-18:00 arasında ziyaret edilebilecek ve son gününde halka açık olacak.

İzmir’de Zeytin, Zeytinyağı ve Kahve Tutkunları Buluşuyor

İzmir, kahve ticareti ve kahve kavurma makinesi üretiminde 100 yılı aşkın bir geçmişe sahip olarak, 23-26 Mayıs 2024 tarihlerinde ikinci kez İzmir Kahve Fuarı’na da ev sahipliği yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ ve TACTFAIR iş birliği ile düzenlenen bu etkinlik, fuarizmir A Hol’de gerçekleştirilecek. İzmir Kahve Fuarı, kahve sektörünün profesyonelleri ve kahve meraklıları için önemli bir buluşma noktası olacak. Sektörün önde gelen isimleri, etkinlikler, söyleşiler ve workshoplarla ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Fuar, kahve endüstrisinde kullanılan öğütücülerden kavurma makinelerine, malzemelerden kahve dükkânı ekipmanlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ziyaretçiler, kahve endüstrisinin en yenilikçi ürünlerini ve ekipmanlarını tek bir çatı altında keşfetme ve satın alma fırsatı bulacaklar. İzmir Kahve Fuarı, ilk iki gününde profesyonel ziyaretçilere, son iki gününde ise kahve tutkunlarına açık olacak. Şerif Başaran, Sam Çeviköz, Atilla Narin, Orkun Üstel, Aykut Yaşar, Atahan Kaygusuz, İsmail Gökcan, Serkan Özkan ve Funda Açıkgöz gibi önemli isimlerin yer alacağı söyleşi ve workshoplar, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Fuar, 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek ve daha fazla bilgi ve detaylı etkinlik programına https://kahvefuari.com/ adresinden ulaşılabilecek.

Bu iki büyük etkinlik, İzmir’in zeytin, zeytinyağı ve kahve tutkunlarını bir araya getirerek sektördeki en son gelişmeleri ve yenilikleri keşfetme fırsatı sunacak.

 

21
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Zeytin, Zeytinyağı ve Kahve Tutkunları Buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin