TÜGİS, “Kadın Emeği” webinarı

Kadınların iş ve yaşam dengelemesi üzerine önemli tartışmaların yapıldığı webinar.

TÜGİS,
TÜGİS, "Kadın Emeği" webinarı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜGİS, “Gıda Sanayisinde Kadın Emeği” konulu bir webinar düzenliyor. Türkiye’nin yeni nesil sendikacılığını temsil eden TÜGİS, kadınların iş ve yaşam dengelemesi, iş gücündeki ve sendikal alandaki zorluklar ve beklentiler konularını ele alacak. 24 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de, Öz-Gıda İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Tuba Koruç’un konuşmacı olarak katılacağı bu webinar ücretsiz olarak izlenebilecek. Gıda Sektöründe Kadın İş Gücü ve TÜGİS, “Kadın Emeği” webinarı!

TÜGİS, 2023 yılında başlattığı webinar serisiyle bilgi akışına katkı sağlamayı ve bilgi kirliliğini önlemeyi hedefliyor. Son webinarında Öz-Gıda İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Tuba Koruç’u ağırlayarak, iş gücündeki kadınların ve sendikal hayattaki kadınların karşılaştığı zorlukları ele aldı. Kadınların iş hayatındaki beklentileri de tartışılacak.

TÜGİS, “Kadın Emeği” webinarı

TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, yaptığı değerlendirmede, TÜGİS’in iş hayatının tüm paydaşlarına önem verdiğini ve diyaloğu önceliklendirdiğini vurguladı. Kadınların iş gücüne katılımının ekonomik büyümeye önemli katkılar sağladığını belirten Sidar, Türk gıda sanayisinin dünya genelinde ihracat yapabilen bir güce erişmesinde çalışan kadınların büyük rol oynadığını ifade etti. Sidar, “Türk gıda sanayisi, kadın istihdamının yoğun olduğu bir sektör ve kadınların emeği takdire şayan. Öz-Gıda Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Tuba Koruç ile iş ve yaşam dengesi, üreten kadının karşılaştığı zorluklar ve beklentiler konusunda karşılıklı diyalogla bilgi alışverişi yapacağız” dedi.

Webinarlar, bilgi akışını sağlamanın yanı sıra katılımcılara interaktif bir platform sunarak sorularını ve düşüncelerini paylaşma imkanı sağlıyor. TÜGİS’in bu webinarıyla, kadınların iş hayatındaki rolleri ve karşılaştıkları zorluklar üzerine farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Diğer etkinlik haberlerimiz: https://startupgazetesi.com/tag/etkinlik/ ve sponsorluk bilgileri için: https://startupgazetesi.com/sponsorluk/ tıklayınız.

21
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜGİS, “Kadın Emeği” webinarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin