Perakendede Davranış Analizi

ITserv Technology ve Octopus, perakendede verimliliği artırmak için stratejik ortaklık kurdu.

Perakendede Davranış Analizi
Perakendede Davranış Analizi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perakendede Davranış Analizi ile Müşteriyi Anlamak! ITserv Technology ve Octopus’tan Stratejik Ortaklık: Perakendede Teknoloji ile Verimlilik.

Yeni nesil teknoloji çözümlerinde öncü olan ITserv Technology, perakende alanında markaların verimliliğini artıran Octopus ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında ITserv Technology, Octopus’un Türkiye ve farklı pazarlardaki satış ve saha operasyonlarını yürütecek.

Perakende sektöründe müşterilerin davranışlarını teknolojiyle analiz ederek şirketlere yeni stratejiler kazandıracak içgörüler sunan Octopus, ITserv Technology’nin Londra, Dubai ve Riyad operasyonları ile küresel gücünü artıracak.

Yeni Nesil Teknoloji ve Verimlilik Çözümleri

ITserv Technology ve perakende verimliliğini artıran akıllı çözümler sunan Octopus arasındaki stratejik iş birliği, perakende teknolojileri konusundaki uzmanlıklarını birleştirmeyi amaçlıyor. Octopus, müşteri davranışlarını analiz ederek işletmelere yeni stratejik bakış açıları kazandırmayı hedefliyor ve bu sayede küresel gücünü artırmayı planlıyor.

Teknolojinin Her Noktasında Olma Hedefi

Uçtan uca teknoloji çözümleri sunan ITserv Technology, inovatif çözümleriyle fark yaratan markalarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Bu hedef doğrultusunda ITserv Technology, Octopus’un Türkiye ve diğer pazarlardaki satış ve saha operasyonlarını yürütecek. Octopus, ITserv Technology’nin tecrübesi ile başarısını Londra, Dubai ve Riyad operasyonları aracılığıyla dünyaya taşıyacak.

İş Birliği Heyecanı

ITserv Technology CEO’su Mehmet Ertan Erdoğan, iş birliği hakkındaki heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Octopus ile birlikte önemli bir çözümü perakende dünyasına sunmak üzere önemli bir iş birliğine imza attık. Türkiye’nin yanı sıra Londra, Dubai ve Riyad ofislerimizle Octopus’un satış ve servis alanındaki çalışmalarını üstleneceğiz. Kurumları teknolojiden faydalandırarak kendi iş alanlarında fark yaratmalarını sağlamak için çalışıyoruz. ITserv Technology, sektörel çözümler odağıyla perakende teknoloji çözümleri sunan Octopus ile fark yaratacak.”

Perakendede Davranış Analizi

ITserv Technology, şirketleri global çözümlerle dijital dünyaya taşıyor. Ortadoğu ve Avrupa’da 10 ülkede projeler yürüten ITserv Technology, yazılım ve donanım teknolojileri üzerine uzmanlaşmış kadrosuyla şirketlerin içinde bir yazılım ve teknoloji departmanı olarak görev alıyor. ITserv Technology, sunduğu hizmetlerle iş ortaklarını para ve zaman kaybı yaşatmadan teknolojik gelişmelerle buluşturuyor. Ayrıca siber tehditlere karşı güçlü koruma sunmak adına güvenlik altyapı çözümleri, işletmelerin güvenlik ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştiriliyor.

Davranış Analizi ile Strateji Oluşturma

Octopus, bulut tabanlı teknolojilerle işletmelere müşterilerin perakende dünyasındaki yolculuklarını detaylı olarak anlamalarını sağlıyor ve bu analizlerle pazarlama stratejileri oluşturmalarını kolaylaştırıyor. Perakende noktalarındaki sensörler aracılığıyla topladığı verilerle müşterilerinin satış ve pazarlama stratejilerini desteklemek adına 360 derece çevrimdışı dijital deneyim sunmayı vadediyor. Davranış analizi yaparak ve kişilerin beğenilerini analiz ederek satış ve pazarlama stratejilerine destek oluyor.

Küresel Pazarda Büyüme Hedefi

Octopus CEO’su Emre Yıldız, iş birliği hakkında şunları söyledi: “Octopus olarak hedefimiz Türkiye’de yakaladığımız ivmeyi global pazarlarda sürdürmek. Şu anda Hollanda, İngiltere ve Dubai’de satış yapmak üzere ekip arkadaşlarımız çalışmalarına başladı, ancak bu; bizim gibi teknoloji girişimleri için çok kolay değil. ITserv Technology’nin 10 yılı aşkın pazar tecrübesi, uçtan uca bütünleşik teknoloji servisleri çözümü Octopus için çok önemli bir katalizör etkisi yaratacak. Şu an birlikte çalıştığımız projeler heyecan verici ve bu kategoride oyun değiştirici olacağımızdan hiç şüphem yok.”

Bu stratejik iş birliği, perakende sektöründe teknoloji ve verimliliği artırmayı hedefleyen yenilikçi çözümler sunma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

17
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Perakendede Davranış Analizi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin