Mobilite Girişimcileri Demo Day’de

Mercedes-Benz Türk Ventures, Demo Day'de mobilite alanındaki 10 yenilikçi start-up'ı yatırımcılarla buluşturdu.

Mobilite Girişimcileri Demo Day'de
Mobilite Girişimcileri Demo Day'de
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mercedes-Benz Türk Ventures, Mobilite Girişimcilerini Demo Day’de Ağırladı! Mobilite Girişimcileri Demo Day’de!

Mercedes-Benz Türk Ventures, mobilite alanındaki yenilikçi girişimcilerle bir araya geldiği Demo Day etkinliğinde, 10 start-up’a projelerini tanıtma fırsatı sundu. Etkinlikte, mobilitenin ve teknolojinin sınırlarını zorlayan girişimler, Mercedes-Benz Türk Ventures, Mercedes-Benz Türk AR-GE Merkezi yetkilileri, Mercedes-Benz Türk yöneticileri ve diğer yatırımcılarla paylaşıldı.

Mercedes-Benz Türk Ventures, mobilite alanındaki girişimlerin uluslararası başarı hikayelerine dönüşmesini desteklemek amacıyla Boğaziçi Ventures ve Simya Ventures iş birliğiyle düzenlenen Demo Day’de 10 start-up’ı ağırladı. Girişimciler, projelerini ve faaliyetlerini Mercedes-Benz Türk Ventures, Mercedes-Benz Türk yöneticileri ve AR-GE Merkezi ekipleri ile diğer yatırımcılara tanıtma imkanı buldu.

Mobilite Girişimcileri Demo Day’de

Etkinlikte konuşan Mercedes-Benz Türk 2. El Otobüs ve Kamyon Satış Direktörü ve Mercedes-Benz Türk Ventures Kurucusu Didem Daphne Özensel, amaçlarının girişimcilerle ortak noktalar bularak hem şirketin hem de ekosistemin fayda sağlayacağı bir ortam yaratmak olduğunu belirtti. Özensel, “Mercedes-Benz Türk Ventures olarak hedefimiz, operasyonlarımızda girişimcilerimiz ile kesişim noktaları bulmak ve hem bizim hem de ekosistemin fayda sağlayacağı ortak paydada bir araya gelmek. İşte tam da bu nedenle start-up ekosistemiyle yakın işbirliği içerisinde çalışarak, mobilite çözümlerinde devrim yaratacak fikirleri ve faaliyetlerini destekliyoruz. Bugün de 10 start-up’ı burada ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz. İş birliği ve ortaklıklar, inovasyonu hızlandırmanın ve değer yaratmanın anahtarıdır. Bu bağlamda, Mercedes-Benz Türk Ventures olarak sadece işbirliği sağlamak hedefini değil, aynı zamanda bilgi, tecrübe ve geniş ağımızı da girişimcilerle paylaşmayı önemsiyoruz. Çünkü biliyoruz ki hep birlikte daha güçlüyüz. Süreçte katkısı olan Boğaziçi Ventures ve Simya Ventures ekiplerine, değerli yönetici arkadaşlarıma ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Basın bülteni ve etkinlikle ilgili yüksek çözünürlüklü görseller Mercedes-Benz Türk medya websitesinde bulunabilir.

Mercedes-Benz Türk Hakkında

1967 yılından bu yana Türkiye’de ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü olan Mercedes-Benz Türk, 2020 yılına kadar kamyon ve otobüs gruplarının yanı sıra Mercedes-Benz marka hafif ticari araçların ve Daimler AG çatısı altındaki otomobil markalarının satışını gerçekleştirmiştir. Daimler AG, 2020 yılında kamyon ve otobüs ile otomobil ve hafif ticari araçlar birimlerini iki ayrı şirket yapısı altında toplamıştır. 1 Aralık 2021 itibarıyla Mercedes-Benz Türk A.Ş., Daimler Truck AG şirketi altında; Aksaray Kamyon Fabrikası, Hoşdere Otobüs Fabrikası ve iki AR-GE merkezi ile kamyon ve otobüs gruplarından sorumlu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yaklaşık 1.4 milyar avro yatırım hacmiyle Mercedes-Benz Türk A.Ş., Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biridir ve 7.000’i aşkın personel istihdam etmektedir.

17
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mobilite Girişimcileri Demo Day’de

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin