Kripto Para Şikayetleri Artıyor

Kripto para kullanıcılarından gelen şikayetlerde belirgin bir artış.

Kripto Para Şikayetleri Artıyor
Kripto Para Şikayetleri Artıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ile ilgili şikayetlerde belirgin bir artış yaşandığı ortaya çıktı. Şikayetvar adlı çözüm platformu, 2024’ün ilk dört ayında kripto parayla ilgili gelen şikayetleri analiz etti ve önemli veriler paylaştı. Kripto Para Şikayetleri Artıyor!

Platformun açıklamasına göre, Mart ayı, son 16 ayın en fazla şikayet alınan ayı oldu. Toplamda 3,523 şikayetle, özellikle sistem girişinde hatalar, hesapların sıfırlanması, kimlik doğrulamada sorunlar ve aracı kurumların yüksek komisyon ücretleri gibi konular öne çıktı.

Kripto paralar, son yıllarda popüler yatırım araçları arasında yer alıyor ve bu nedenle herkesin dikkatini çekiyor. Şikayetvar, kripto para ile ilgili şikayet verilerini açıklayarak, tüketicilerin en çok çözüm beklediği konuları da derledi.

2023 yılında platforma ulaşan şikayet sayısı 6,296 olarak kaydedilirken, 2024’ün ilk 4 ayıyla kıyaslandığında bu rakamın arttığı görüldü. Şikayetlerin %22 artış göstererek 7,711’e ulaştığı belirtildi. Mart ayının, son 16 ayın en çok şikayet alınan ayı olduğu vurgulandı ve bu ayda 3,523 şikayet kaydedildi.

Kripto Para Şikayetleri Artıyor

Kullanıcıların karşılaştığı sorunlar arasında, sisteme girişte yaşanan hatalar, hesapların sıfırlanması, kimlik doğrulama sorunları, telefon numarası güncelleme eksikliği, yüksek komisyon ücretleri, yanıltıcı ön satış fiyatları, transfer süreçlerinin uzunluğu ve müşteri temsilcilerinin yetersiz ilgisi gibi konular yer aldı.

Kullanıcılardan gelen bazı şikayetlerde ise, para yatırma işlemlerinin ardından çekme işlemlerinde zorluk yaşandığı, hesap güvenliği adı altında bazı kısıtlamaların uygulandığı, siteye girişte ve uygulamada sürekli hata alındığı, şifre sıfırlama işlemlerinin sorunsuz gerçekleştirilemediği gibi konular öne çıktı.

Kısacası, kripto para kullanıcılarının yaşadığı sorunlar ve bunlara ilişkin şikayetler, önemli bir artış göstermekte ve çözüm beklemektedir.

8
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kripto Para Şikayetleri Artıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin