Türk Telekom Ventures: Girişimcilikte Liderlik

Türkiye'nin girişimcilik vizyonunu şekillendiren lider: Türk Telekom Ventures.

Türk Telekom Ventures: Girişimcilikte Liderlik
Türk Telekom Ventures: Girişimcilikte Liderlik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Telekom Ventures, Türkiye’nin teknoloji girişimlerine verdiği desteği artırarak, girişimcilik ekosistemine önemli bir katkı sağlıyor. Şirket, biyoteknolojiden eğitime, yapay zekadan görüntü işlemeye ve büyük veri çözümlerine kadar geniş bir yelpazede yenilikçi fikirlerin gelişimine ve uluslararası arenada başarılı olmasına öncülük ediyor. Türk Telekom Ventures: Girişimcilikte Liderlik!

2013 yılında Türkiye’nin ilk kurumsal girişim hızlandırma programı olan PİLOT’u başlatarak, 111 girişime 32 milyon TL nakit desteği sağlayan Türk Telekom, yerli fikirlerin uluslararası arenada tanıtılmasına ve 35 milyon doları aşan yatırım almasına destek oluyor. 2018 yılında ise Türk Telekom Ventures’ı kurarak girişimlere verdiği desteği daha da artıran şirket, bugüne kadar 21 girişime yatırım yaparak portföy değerini 190 milyon dolara ulaştırdı.

Türk Telekom Ventures: Girişimcilikte Liderlik

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, şirketin girişimcilik kültürünü önemsediğini ve Türkiye’nin iletişim alanındaki lider şirketi olarak ekonomik ve teknolojik ilerlemenin girişimcilikten geçtiğine inandıklarını belirtiyor. PİLOT programıyla girişimcilere sağlanan nakit desteğinin yanı sıra, Türk Telekom’un teknoloji birikimini aktararak girişimlerin büyümesine katkıda bulunduklarını vurguluyor. Türk Telekom Ventures aracılığıyla geleceği şekillendirecek teknoloji girişimlerine yatırım yaparak Türkiye’nin teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olma vizyonuna katkı sağladıklarını dile getiriyor.

Özetle, Türk Telekom Ventures, Türkiye’nin teknoloji girişimlerini destekleyerek uluslararası arenada başarılı olmalarına yardımcı oluyor ve ülkenin teknoloji üreten bir güç haline gelmesine katkıda bulunuyor.

18
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
4
vir_sl_
Virüslü
Türk Telekom Ventures: Girişimcilikte Liderlik

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin