Battlefield 2042: Turning Point

Battlefield 2042'nin yeni sezonuyla güçlü çatışmalara katılın!

Battlefield 2042: Turning Point
Battlefield 2042: Turning Point
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Battlefield 2042 7. Sezonu, Turning Point, 19 Mart’ta başlıyor ve oyuncuları büyük bir güç mücadelesi için Şili’deki Atacama Çölü’ne davet ediyor. Bu heyecan verici olay, 21 Mart’tan 24 Mart’a kadar tüm BF 2042 meraklıları için ücretsiz olarak deneyimlenebilecek. İşte; Battlefield 2042: Turning Point!

Battlefield ekibi, Battlefield 2042’nin 7. Sezonu: Turning Point’in yayınlanacağını duyurdu. Yeni sezon, oyuna gelmiş geçmiş en zengin içerikleri sunarak oyuncuları heyecanlandırıyor. İki yeni harita, yeni bir araç, silahlar ve cihazlarla birlikte oynanışı iyileştirecek yenilikler, oyunculara daha derin bir deneyim sunacak.

7. sezonun temel içerikleri, tüm oyunculara 30 ücretsiz seviye olarak sunulacak olan Battle Pass’in bir parçası olacak. Ayrıca, Battle Pass’in Premium sürümü aracılığıyla oyuncular ek kozmetik öğeler kazanabilecekler.

Yeni haritalardan biri olan Haven, oyuncuları Şili’nin Atacama Çölü’ne götürerek kanunsuz bir kontrol mücadelesine davet ediyor. Rus kuvvetleri, yeni bir düşmanla ittifak kurarak önemli bir su rezervini ele geçirmeye çalışırken, oyuncular bu çatışma ortamında yer alacaklar. Haven, şehir savaşı temalı bir harita olup, piyade ve araç savaşlarının dinamik bir karışımını sunuyor ve Battlefield serisinin sevilen haritalarından ilham alıyor.

Yeni sezon, çeşitli yeni öğelerle birlikte geliyor. AK 5C saldırı tüfeği, mükemmel bir denge sunarak yakın mesafe savaşları için ideal bir silah olarak öne çıkıyor. SCZ-3 hafif makineli tüfek, tambur şarjörüyle birlikte yakın mesafe çatışmalarda etkili bir seçenek sunuyor. DFR Strife hafif makineli tüfek, hem hareket kabiliyeti hem de baskılayıcı kalite sunarak iki sınıfın da ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca, Predator SRAW gibi klasik bir silah ve XFAD-4 Draugr gibi yeni bir uzaktan kumandalı hava bombardıman uçağı da oyuna ekleniyor.

Battlefield 2042 7. Sezon: Turning Point Oynanış Fragmanını izlemek için

Battle Pass ile birlikte, güçlü silahlar ve oyunculara avantaj sağlayacak gadget’ların yanı sıra çeşitli kozmetik öğeler de sunuluyor. Ayrıca, 1. Yıl Bileti Sahipleri, önceki sezonlardaki donanımlara anında erişim elde edebilecekler.

7. sezonun ilerleyen dönemlerinde, piyadeler için yoğun yakın mesafe çatışmalarına odaklanan Stadium haritası da gelecek. Bu harita, oyuncuların en çok talep ettiği eklentilerden biri olarak dikkat çekiyor.

Battlefield 2042 Ücretsiz Erişim, 21 Mart’tan 24 Mart’a kadar tüm platformlarda geri dönecek, böylece oyuncular oyunu deneyimleyebilecekler. Ücretsiz Erişim sona erdikten sonra oyun indirimli fiyatla satışa sunulacak ve ilerleme kaydedilen tüm içerikler tam oyun içerisinde aktarılacak.

Daha fazla bilgi için Battlefield 2042 resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya oyunun sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Battlefield 2042: Turning Point

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin