AbbVie Türkiye: İşveren Lideri

AbbVie Türkiye: İnsana Değer Veren Lider

AbbVie Türkiye: İşveren Lideri
AbbVie Türkiye: İşveren Lideri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AbbVie Türkiye, Great Place To Work® tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında 250-499 çalışanı olan şirketler kategorisinde birinci seçildi. 10. kez bu prestijli ödülü kazanan AbbVie Türkiye ayrıca “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü”nü de aldı. AbbVie Türkiye: İşveren Lideri.

250–499 çalışanı olan şirketler kategorisinde birinciliği kazanan AbbVie Türkiye, Great Place To Work (GPTW) Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında ödüllendirildi. Bu yıl ayrıca “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü” de AbbVie Türkiye’nin oldu.

AbbVie Türkiye, GPTW Enstitüsü tarafından 10 yıldır üst üste Türkiye ve ilaç sektöründe “En İyi İşveren” listesine girmiş bir şirket olarak tanınıyor. İnsan Kaynakları Direktörü Dilek Gündüz, bu başarının şirket kültüründeki insan odaklı yaklaşıma ve çalışanların tüm iş süreçlerine katılımına borçlu olduklarını vurguladı. Gündüz, “Enstitü’nün ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde 10 yıldır en üst sıralarda yer almak büyük gurur ve mutluluk verici. AbbVie Türkiye olarak, sağlık çözümlerimizle insanların yaşamlarını iyileştirmek için sürekli çaba sarf ediyoruz. Bu süreçte, çalışanlarımızın fikirlerini önemsiyor, refahlarını ve memnuniyetlerini her zaman göz önünde bulunduruyoruz. Özgün kültürümüzü çalışanlarımızın katkılarıyla oluşturduk ve iş-yaşam dengesine önem veriyoruz. Bu ödülü almaktan büyük onur duyuyoruz ve gelecek hedeflerimize güç veriyor. Ekip olarak daha güçlü ve başarılı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AbbVie Türkiye: İşveren Lideri

AbbVie Türkiye, “Türkiye’nin En İyi İşvereni”, “Pharma’nın En İyi İşvereni”, “Yaşam Boyu Öğrenme Ödülü”, “Diversity (Çeşitlilik) Özel Ödülü” ve “10. Yıl Özel Ödülü” dahil olmak üzere toplam 33 ödül kazanarak Great Place To Work Enstitüsü’nden ödüller almıştır.

AbbVie’nin misyonu, günümüzün ciddi sağlık sorunlarını çözerken gelecekteki tedaviler için yenilikçi ilaçlar keşfetmek ve çözümler sunmaktır. Şirket, immünoloji, onkoloji, nörolojik bilimler ve göz sağlığı gibi birçok alanda insanların yaşamlarını olumlu yönde etkileyen ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Daha fazla bilgi için www.abbvie.com adresini ziyaret edebilir veya AbbVie’yi sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz.

İş dünyası ile ilgili tüm haberlere ulaşmak için: https://startupgazetesi.com/is-dunyasi/

12
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AbbVie Türkiye: İşveren Lideri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin