SAS: Özel Yapay Zeka Çözümleri

SAS, sektöre özel yapay zeka modelleriyle çözümleri genişletiyor.

SAS: Özel Yapay Zeka Çözümleri
SAS: Özel Yapay Zeka Çözümleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAS, özel olarak tasarlanmış yapay zeka modelleriyle sektörel çözümlerini genişletiyor. Yapay zeka modelleri düşük ek yükleri sayesinde hızla yaygınlaştırılabiliyor. SAS: Özel Yapay Zeka Çözümleri ihtiyacınıza çözüm sunuyor. Veri ve yapay zeka çözümlerinin öncüsü SAS, SAS Innovate etkinliğinde kuruluşların işe dair zorlukların üstesinden gelmeleri için yeni bir yaklaşımını açıkladı. Bireysel lisanslamayla sektöre özel yapay zeka modelleri sunan SAS, gerçek dünyadaki kullanım durumlarını benzersiz bir verimlilikle ortaya koymak için kuruluşları kolayca yaygınlaştırılabilen yapay zeka teknolojisi ile donatıyor.

Yapay zeka yazılım sağlayıcısı SAS, önde gelen global finans, sağlık ve üretim markalarının yanı sıra devlet kurumları için ölçeklenebilir ve güvenilir yapay zeka modelleri uygulama konusundaki onlarca yıllık uzmanlığını sergiliyor. IDC Future Intelligence Araştırma Direktörü Chandana Gopal, SAS’ın portföyünü genişleterek daha geniş kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamayı ve yenilikçi tekliflerle pazar payı elde etmeyi hedeflediğini belirtiyor. SAS, endüstri modellerinin özel teklifler olarak sunulmasıyla yapay zeka destekli endüstri çözümlerine 1 milyar dolarlık yatırım taahhüdünün bir sonucu olarak sektördeki pazar payını genişletiyor.

SAS: Özel Yapay Zeka Çözümleri

SAS’ın sektöre özel modelleri, zaman alıcı geleneksel yapay zeka uygulamalarının aksine hızlı entegrasyon için tasarlanmıştır. Bu modeller, kuruluşların güvenilir yapay zeka teknolojisini operasyonel hale getirmesine, somut faydaların ve güvenilir sonuçların hızla elde edilmesine olanak tanır.

SAS, depo alanı optimizasyonundan başlayarak, kullanıma hazır, karmaşık olmayan yapay zeka modelleri sunarak yapay zekayı beceri setinden bağımsız olarak erişilebilir hale getiriyor. SAS Modelleri, kuruluşlara sektördeki zorluklarla uyumlu, esnek, zamanında ve erişilebilir yapay zeka sağlıyor. İlk SAS Modellerinin bu yıl içinde genel kullanıma sunulması bekleniyor.

SAS, analitik alanında lider bir şirkettir ve dünyanın dört bir yanındaki müşterilere veriyi zekaya dönüştürmeleri için destek ve ilham sağlar.

19
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
12
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SAS: Özel Yapay Zeka Çözümleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin