SAP Veri Yönetiminde İnovasyonlar

SAP: Veri Dönüşümünde Lider İnovasyonlar.

SAP: Veri Yönetiminde İnovasyonlar
SAP: Veri Yönetiminde İnovasyonlar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAP, iş dünyasının veri gücünden daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla önemli yenilikler duyurdu. Yapay zeka özelliklerini de içeren bulut tabanlı veri çözümü Datasphere’deki yeni gelişmelerle birlikte, stratejik iş birliklerinin de açıklandığı belirtildi. SAP Veri Yönetiminde İnovasyonlar!

Küresel kurumsal uygulama yazılımları lideri SAP, müşterilerinin veri gücünü en iyi şekilde kullanarak içgörü elde etmelerine, hızlı büyümelerine ve daha verimli çalışmalarına yardımcı olacak inovasyonlarını duyurdu.

SAP Datasphere çözümü, üretken yapay zekayı da içeren yeni özelliklerle veri yapılarını basitleştiriyor ve kurumsal planlamayı dönüştürerek veri etkileşimini sezgiselleştiriyor.

SAP Veri Yönetiminde İnovasyonlar

SAP’nin CTO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Juergen Mueller, yapay zekanın iş alanlarında yaygınlaşarak kurumları dönüştürdüğünü belirterek, kaliteli veriye dayalı hızlı ve güvenilir kararlar almanın artık kritik bir gereklilik haline geldiğini vurguladı. SAP Datasphere’deki yenilikler ve Collibra ile genişletilen ortaklık, müşterilerin akıllı iş dönüşümünü hızlandırma potansiyelini artırıyor.

SAP’nin duyuruları, verinin sadece bir kaynak olmadığını, aynı zamanda stratejik girişimlerin temelini oluşturduğunu vurguluyor. Yeni inovasyonlar ve Collibra ortaklığı, kuruluşların veri yapılarını koruyarak anlamlı ve değerli veriyi iş birimi kullanıcılarına ulaştırmalarına yardımcı oluyor.

Hershey gibi büyük şirketler de SAP Datasphere’ü modern bir veri yapıları mimarisi için tercih ettiklerini belirterek, güvenilir bir veri modeli ve iş analitiği platformuyla iş süreçlerinde verimliliği artırmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

SAP Datasphere’in yenilikleri, müşterilerin karmaşık verilerden anlamlı çıkarımlar yapmalarına yardımcı oluyor. Yapay zeka destekli asistanı Joule gibi özellikler, şirketlere tüm verilerinin gücünden faydalanarak daha hızlı ve güvenilir kararlar alma imkanı sunuyor.

SAP’nin veri yönetimi alanındaki yenilikleri arasında, üretken yapay zeka destekli asistan ve yapay zeka yönetimi, bilgi grafiği ile gizli verileri ve örüntüleri keşfetme, konsolide gelişmiş planlama ve analitikler gibi önemli özellikler bulunuyor. Bu yenilikler, kurumların veri odaklı karar alma süreçlerini güçlendirerek iş süreçlerini optimize etmelerine olanak sağlıyor.

14
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SAP Veri Yönetiminde İnovasyonlar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin