Sanofi’nin PharmUp Programı Beşinci Dönemini Tamamladı

Sanofi ve Endeavor iş birliğiyle gerçekleştirilen PharmUp, beşinci dönem mezunlarını verdi.

Sanofi’nin PharmUp Programı Beşinci Dönemini Tamamladı
Sanofi’nin PharmUp Programı Beşinci Dönemini Tamamladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, Haziran 2024 – Sanofi ve Endeavor iş birliğiyle 2019 yılında Türkiye’de sağlık alanında yenilikçi çözümler geliştirmek amacıyla başlatılan PharmUp girişimcilik programı, beşinci dönem mezunlarını verdi. 12 Haziran’da Sanofi Türkiye’nin merkez ofisinde düzenlenen Demo Day etkinliğinde, programın yeni mezunları projelerini yatırımcılara sundu. Sanofi’nin PharmUp Programı Beşinci Dönemini Tamamladı!

Demo Day’de yer alan girişimler arasında, wellness ve online terapinin kesişiminde yer alan AIvigo’nun kurucu ortağı Muhammed Gündoğdu; kronik hastalık yönetiminde kanıta dayalı çözümler sunan CorPal’ın kurucu ortağı Göksel Çinier; videoları, fotoğrafları ve belgeleri metne dönüştüren ve kişiselleştirilmiş açıklamalar sunan From Your Eyes’ın kurucusu Zülal Tannur; muayenehane ve klinikler için hasta takip uygulaması geliştiren Medicasimple’ın kurucu ortağı Altuğ Güzeloğlu; yapay zekâ ve ses tanıma teknolojileri ile sağlık dokümantasyon süreçlerini otomatikleştiren MediTechLabs’ın kurucuları Doğa Özdengülsün ve Yunus Berfu Özcan; nadir hastalıkların teşhis süresini kısaltan ve doğruluğunu artıran karar destek platformu RareSum’ın kurucusu Egemen Tavşancı bulunuyordu. Bu girişimciler, projelerini yatırımcılar ve sektör temsilcileri ile paylaşma fırsatı buldular.

Sanofi’nin PharmUp Programı Beşinci Dönemini Tamamladı

PharmUp programının altıncı dönem girişimcileri, ayrıca 22-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen Uluslararası Start-up ve Teknoloji Fuarı VivaTech’e katıldılar. Dünyanın dört bir yanından gelen girişimler ve inovasyon profesyonelleri ile tanışma ve ağ kurma fırsatı yakaladılar.

Sanofi Türkiye Ülke Başkanı ve Türkiye, Afrika ve Orta Doğu Temel Ürünler Başkanı Cem Öztürk şu ifadelerde bulundu: “2019 yılından bu yana sağlık alanında karşılanmamış ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştiren girişimcileri PharmUp Programı ile desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi fikirleri ile programa seçilen girişimleri, her sene Demo Day öncesinde VivaTech Fuarı’na davet ediyoruz. Bu sene de PharmUp girişimcileri, uluslararası bir ortamda müthiş bir network imkânı buldular. Bugün düzenlenen Demo Day’de, program deneyimlerini ve projelerindeki ilerlemeyi paylaşan girişimlerimizi tebrik ediyorum.”

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı ve Mynet Kurucusu ve CEO’su Emre Kurttepeli de şunları ekledi: “Sağlık sektöründe fark yaratan girişimcilerin desteklenmesi ve yanlarında bir destek mekanizması olduğunu bilmeleri çok önemli. Farklı sektörlere ve girişim seviyelerine yönelik yürüttüğümüz programlarda gördük ki, girişimciler sadece atölye ve eğitimlerden değil, birbirleriyle bilgi paylaşımından da çok besleniyor. Ekosistemde girişimci merkezli, iş birliğine dayalı ve etki yaratmayı hedefleyen çalışmalar yürütmek önceliğimiz oldu. Sanofi ile ortak hedefler paylaşarak PharmUp Programı’nı beşinci kez yürütmekten mutluyuz. Program boyunca destek sağlayan mentor ve partnerlere teşekkür ediyor, Demo Day’de yer alan girişimcileri tebrik ediyorum.”

PharmUp programının girişimciler için büyük bir değer kattığını belirten AIvigo’nun Kurucusu Muhammed Gündoğdu, “Program kapsamında aldığımız eğitimler ve mentor desteği, sektörü daha iyi anlamamızı sağladı. Ölçeklenme ve ürün-pazar uyumu gibi kritik konularda bilgimizi genişletti. Paris’teki VivaTech Fuarı’na katılım ise global ölçekteki rakiplerimizi görme ve sektörü daha doğru değerlendirme fırsatı sundu” dedi.

Sanofi ve Endeavor iş birliğinde yürütülen PharmUp Girişimcilik Programı, 2019 yılından bu yana sağlık alanında yenilikçi teknoloji girişimlerine önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

18
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sanofi’nin PharmUp Programı Beşinci Dönemini Tamamladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin