Pazarlama ve e-ticaret altyapısı tek panelde

Yeni nesil e-ticaret platformu ikas, pazarlama ve e-ticareti tek panelde sunan Mars’ı tanıttı.

Pazarlama ve e-ticaret altyapısı tek panelde
Pazarlama ve e-ticaret altyapısı tek panelde
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Nesil E-Ticaret Platformu ikas’tan Dünyada Bir İlk: Pazarlama ve E-Ticaret Tek Panelde!

KOBİ’ler ve girişimcilerin teknik bilgiye ihtiyaç duymadan e-ticarete başlamalarını kolaylaştıran yeni nesil e-ticaret platformu ikas, kullanıcıların satışlarını artıran yeni aracını tanıttı.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler ile girişimcilerin e-ticarete kolayca adım atmalarını sağlayan ve KOBİ’lerin dijital dönüşümünü hızlandıran ikas, yeni ürünü Mars’ı piyasaya sürdü. Bu yerli girişimin yenilikçi ürünü, e-ticaret ve pazarlama süreçlerini merkezi bir panelde birleştirerek dünya çapında bir ilki gerçekleştiriyor.

Pazarlama ve e-ticaret altyapısı tek panelde

2017’den bu yana KOBİ ve girişimcilerin e-ticaret ve e-ihracat süreçlerini kolaylaştıran çözümler sunan ikas, yeni ürünü Mars ile e-ticaret ve dijital pazarlama faaliyetlerini tek panelden yönetme imkanı tanıyor. Bu sayede işletmelerin zaman ve maliyet tasarrufu yapmalarını sağlayan platform, satış performansını artırmayı ve iş verimliliğini yükseltmeyi amaçlıyor.

ikas Mars, e-ticaret yapan KOBİ’lerin pazarlama süreçlerini otomatikleştirerek müşteri etkileşimini ve gelirlerini artırmalarına yardımcı oluyor. Ayrıca e-ticaret profesyonelleri, Mars ile segmentlerine özel kişiselleştirilmiş pazarlama içerikleri ve kampanyalar oluşturarak satış dönüşüm oranlarını artırabiliyor. Tüm pazarlama ve e-ticaret faaliyetleri ayrıntılı raporlama özellikleriyle şeffaf bir biçimde takip edilebiliyor.

“İşletmelerin Hikayesine Ortak Olmak İçin Çalışıyoruz”

ikas Mars Proje Müdürü Serpil Dursun, Mars platformunun işletmelerin ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş devrim niteliğinde bir ürün olduğunu belirterek, “E-ticaret alanında her gün daha iyisini yapabilmek, kullanıcılarımızın hikayesine ortak olabilmek için çalışıyoruz. Yeni aracımız Mars, bu yenilikçi bakış açımızın son ürünü. Mars ile kullanıcılarımızın dijital dünyada rekabet avantajı elde etmek için ihtiyaç duydukları tüm destek ve kaynaklara kavuşacağına inanıyoruz. Akıllı ve maliyet etkin e-ticaret ve pazarlama çözümümüz Mars ile kullanıcılarımızı desteklemeye ve Türkiye’den e-ticarette başarı hikayeleri çıkarmaya kararlıyız” dedi.

ikas’ın yeni ürünü Mars, müşteri segmentleri oluşturmayı kolaylaştıran segmentler ve akıllı iş akışları tasarlamayı mümkün kılan otomasyonlarla entegre bir panel sunuyor. E-posta, SMS ve pop-up kampanya otomasyonlarıyla müşteri davranışlarına göre otomatikleştirilmiş kampanyalar geliştirme imkanı sağlıyor. İşletme sahipleri, Mars’ın hazır şablonlarıyla dakikalar içinde etkileyici pop-up’lar tasarlayarak, bu tasarımları özelleştirilmiş e-posta listelerinde kolayca kullanabiliyor. Ayrıca, KOBİ ve girişimcilerin e-posta ve SMS kampanyalarını kişiselleştirerek müşteri ilişkilerini güçlendirmelerine yardımcı oluyor ve influencer işbirlikleriyle affiliate pazarlama stratejileri uygulamak isteyen işletmelere özel araçlar sunuyor.

Seri A Yatırım Turunda 20 Milyon Dolar

2017 yılında Mustafa Namoğlu, Tugay Karaçay, Ömercan Çelikler ve Umut Ozan Yıldırım tarafından kurulan ikas, 2023’te Deloitte Technology Fast 50 programına seçilerek Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer aldı. Şirket, Seri A yatırım turunu nisan ayında Dünya Bankası kuruluşlarından IFC (Uluslararası Finans Kurumu) ve Re-Pie Portföy’ün liderliğinde 20 milyon dolar yatırım alarak tamamladı. Bu yatırım, IFC’nin bir Türk teknoloji girişimine yaptığı en yüksek yatırım olarak dikkat çekiyor.

18
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pazarlama ve e-ticaret altyapısı tek panelde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin