Liderlik Ve Kariyer Zirvesi Başlıyor!

Liderlik Ve Kariyer Zirvesi Başlıyor!
Liderlik Ve Kariyer Zirvesi Başlıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Üniversitesi Geleceğe Yönelik Teknolojiler ve Liderlik Topluluğu (Marmara FFT) organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Liderlik Ve Kariyer Zirvesi için geri sayım! Liderlik Ve Kariyer Zirvesi Başlıyor!

Lead The Future mottosuyla bu yıl 10 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan zirvede alanında uzman isimler ve öncü firmaların üst düzey yöneticileri bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak.

Liderlik Ve Kariyer Zirvesi Başlıyor!

Marmara Üniversitesi’nin aktif toplulukları arasında yer alan Geleceğe Yönelik Teknolojiler ve Liderlik Topluluğu (Marmara FFT), Mayıs ayında dikkat çeken bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Ekosistemin önemli isimlerini Marmara Üniversitesi’nde ağırlayacak olan topluluk, bu bağlamda 10 Mayıs tarihinde Liderlik Ve Kariyer Zirvesi’ni düzenleyecek.

Zirvede sektörün öncü markalarının üst düzey yöneticileri, uzmanlar ve akademisyenler bilgi paylaşımı ve deneyim aktarımında bulunacak. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’ndeki etkinliğin konuşmacıları arasında yer alan isimlerse şöyle;

  • Zühre Işılak Elçi (Ford Otosan)
  • Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye)
  • Kaan Tunçbilek (Siemens)
  • Dr. İbrahim Can (I Can Advisory)
  • Öğrenci Kariyeri (Olcay Aksoy)
  • Cihan Yoldaş (Influencer & Komedyen)

Birbirinden değerli isimlerin üniversiteli gençlerle buluşacağı etkinlik, konferans ve panellerin yanı sıra network fırsatları da barındırıyor.

Gençlerin, etkinlik boyunca hem konuşmacılarla hem de etkinliğe katılan diğer kişilerle tanışma imkanı bulacağı zirvede staj imkanları ve kariyer tavsiyeleri de olacak. Startup Gazetesi ve Haber Galerisi gibi sektörün öncü markaları tarafından medya sponsoru olarak desteklenen etkinliğe kaydolmak için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn8dKEnuyi92pwGy9LTsJq5XSJ6f125SFE7W_kthMkVxqGcg/viewform tıklayın.

Dijital Markalaşma Odağında Kariyer Tavsiyeleri

10 Mayıs 2024 tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde düzenlenecek olan etkinliğin konuşmacıları arasında yer alan Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam, etkinlik kapsamında dijital markalaşma odağında kariyer tavsiyelerinde bulunacak. Geleceğin en önemli kariyer seçeneklerinden biri olan Dijital Markalaşma Uzmanlığı ile ilgili merak edilenlerin gündeme geleceği zirvede aynı zamanda bu alandaki kariyer fırsatları da konuşulacak.

Geleceğe Yönelik Teknolojiler ve Liderlik Topluluğu Hakkında

Misyonumuz geleceğin öncü liderlerini yetiştirerek yenilikçi, çeşitli, etik, çözüm odaklı ve başarılı bireyleri topluma kazandırmaktır. Global düzeyde olumlu değişimlere öncülük etmek için çalışıyoruz. Bu vizyon, bizim varoluş nedenimizdir ve bu yolda ilerlerken hayallerinin peşinden koşan ve azimle çalışan her birey, bu vizyonun canlı kanıtı olacaktır.

21
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
7
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Liderlik Ve Kariyer Zirvesi Başlıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin