İşveren Markası Akademisi Başlıyor!

İşveren Markası Akademisi: İnovatif, Küresel, Kariyerinizi Zirveye Taşıyın!

İşveren Markası Akademisi Başlıyor!
İşveren Markası Akademisi Başlıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Universum Global İşveren Markası Akademisi’nin 12. dönemi, Evrim Kuran liderliğinde başlıyor. Program, Türkiye’de 29 Mart’ta gerçekleştirilecek ve yüz yüze açılış toplantısıyla başlayacak, ardından online platformlarda devam edecek.

Katılımcılar, 10 hafta boyunca Universum İşveren Markası Akademisi Kütüphanesi’ne erişim sağlayarak dünya çapında en iyi uygulamaları, makaleleri ve video içerikleri inceleyebilecekler. Programın sonunda, haftalık 4-5 saatlik bir zaman dilimini ayırarak tamamlanabilen bir proje üzerinde çalışarak uluslararası mezun ağına katılabilecekler ve Universum Global İşveren Markası Akademisi sertifikası alma hakkını kazanacaklar.

Programa geçmiş yıllarda birçok sektörden katılımcılar, şirketler ve eğitim kurumlarından profesyoneller katıldı. Kayıtlar, info@evrimkuran.com adresine e-posta gönderilerek yapılabilir.

Programa katılan bazı mezunlar deneyimlerini paylaştılar:

Şeyma Bengisu Doğan Meriç, Trendyol İç İletişim ve İşveren Markası alanında kariyerine değerli bir katkı sağladığını belirtirken, Sinem Şekerdağ Garanti BBVA’dan İşveren Marka Yönetimi Yönetmeni olarak, programın kendisine çok değerli bilgiler kattığını ve dijital kütüphanenin zengin içeriğine erişim sağladığını vurguladı.

Melisa Camkeser, Enerjisa Enerji’den İç İletişim ve İşveren Markası Uzmanı olarak, programın kendisine işveren markası yönetimi konusunda kapsamlı bir bakış açısı kazandırdığını ve profesyonel gelişimi için çok değerli bir yatırım olduğunu belirtti.

14
mutlu
Mutlu
8
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşveren Markası Akademisi Başlıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin