Inveo Ventures: Yenilikçi Yatırımlar ve Büyüme

Inveo Ventures, teknolojiye yatırım yaparak geleceği şekillendiriyor.

Inveo Ventures: Yenilikçi Yatırımlar ve Büyüme
Inveo Ventures: Yenilikçi Yatırımlar ve Büyüme
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Inveo Ventures, Nisan 2022’de kurulduğundan beri yeni teknoloji girişimlerine yatırım yaparak büyümeyi hedefliyor. Bu süre zarfında, yapay zeka ve finansal teknolojiler gibi gelişme potansiyeli yüksek alanlara odaklanarak 14 farklı yatırıma 2 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirdi. 2024 yılında da aynı stratejiyi sürdürerek yeni yatırımlar yapmayı planlıyor. Inveo Ventures: Yenilikçi Yatırımlar ve Büyüme!

Inveo Ventures, Türkiye’nin parlayan, inovatif teknoloji girişimlerine odaklanan bir girişim sermayesi yatırımcısı olarak öne çıkıyor. Şirket, kurulduğu günden bu yana 3 farklı yapı aracılığıyla toplamda 14 farklı yatırıma ulaşarak portföy değerini artırdı. 2024 yılında hedefi, portföy değerini daha da yükselterek 20 yeni yatırım yapmak.

Inveo Ventures, bölgenin önde gelen kurumsal girişim sermayesi olma vizyonuyla ilerliyor. Şirket, Inveo Yatırım Holding’in deneyimini ve bilgisini kullanarak geleceğe taşımayı amaçlıyor. Bu doğrultuda, yatırımlarını yenilikçi teknolojiye sahip, uluslararası pazarlarda etkili olan ve büyüme potansiyeli gösteren girişimlere yönlendiriyor.

Inveo Ventures: Yenilikçi Yatırımlar ve Büyüme

Inveo Ventures, teknoloji girişimciliği alanında sürekli büyüyen bir ekosistemi destekliyor. Şirket, girişimlere sadece finansal destek sağlamakla kalmayıp aynı zamanda iş geliştirme faaliyetlerinde de yardımcı oluyor. Haluk Nişli, Inveo Ventures’ın girişimleri desteklerken sektör bağımsız hareket ettiğini ve aynı zamanda ekosistemi sürekli olarak desteklediğini belirtiyor.

Inveo Ventures, yapay zeka alanında özellikle trend oluşturan bir rol üstlenmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda, 2022’den beri yapay zeka odaklı girişimlere yatırım yaparak sektöre yön verme hedefinde ilerliyor. Şirket, gelecek dönemde de yapay zeka alanında öncü olmaya devam edecek.

Şirketin hedefi, önümüzdeki üç yıl içinde toplamda 60 farklı yatırım yapmak. Portföyündeki girişimlerin büyüme süreçlerinde aktif bir rol oynayarak devam yatırımlarını teşvik etmeyi ve başarılı bir büyüme sağlamayı amaçlıyor.

12
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Inveo Ventures: Yenilikçi Yatırımlar ve Büyüme

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin