İnşaat Sektöründe Yenilikçi Buluşma

İstanbul'da İnşaat Sektörünün Yenilikçi Buluşması: İş Birlikleri ve Bağlantılar için Fırsatlar!

İnşaat Sektöründe Yenilikçi Buluşma
İnşaat Sektöründe Yenilikçi Buluşma
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnşaat sektörü, 20 Mayıs’ta İstanbul’da önemli bir etkinlikte buluşmaya hazırlanıyor. Başarılı bir inşaat sektörü startup’ı olan inSuppliers, sektör profesyonellerini yenilikçi bir networking etkinliğinde bir araya getiriyor. İnşaat Sektöründe Yenilikçi Buluşma!

inSuppliers’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik, 20 Mayıs tarihinde İstanbul Fairmont Quasar’da düzenlenecek. Bu etkinlik, katılımcılara yeni iş birlikleri ve bağlantılar kurma fırsatı sunacak yenilikçi bir formata sahip.

B2B oturumlar, ilham verici konuşmalar, ikili görüşmeler, konuk konuşmacılar ve özel bir akşam yemeği gibi etkinliklerle dolu olan bu buluşma, sektörde eşi benzeri olmayan bir deneyim sunacak.

İlk etkinliği Ocak 2024’te düzenlenen ve büyük beğeni toplayan inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması’nın ikincisi, 20 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Fairmont Quasar’da düzenlenecek.

İnşaat Sektöründe Yenilikçi Buluşma

Bu etkinlik, sektördeki önde gelen yatırımcı ve taahhüt firmalarını, farklı sektörlerin inşaat gruplarını, mimarlık ofislerini, ürün ve hizmet sağlayıcılarını, sektörün dönüşümüne öncülük eden meslek kuruluşlarını ve dernekleri, üniversitelerin öğrenci kulübü temsilcilerini bir araya getirecek.

Etkinlik hakkında konuşan inSuppliers Kurucusu Y. Mim. Güliz Fiş, “Ocak ayında düzenlediğimiz ilk etkinlik geniş bir katılımla gerçekleşti, çok verimli iş birliklerine sahne oldu. Katılımcılardan aldığımız olumlu geri bildirimler ve talepler doğrultusunda ikinci etkinliği yapmaya karar verdik. Sektörün her zamankinden daha çok bir araya gelmeye, kalıcı iş birlikleri ve güçlü bağlantılar geliştirmeye ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz” diyor.

inSuppliers, inşaat sektörünün profesyonel ağıdır ve sektör profesyonellerinin doğrudan iş ortakları bulmalarını sağlar. Üreticilerden uygulamacılara kadar tüm sektör paydaşlarının iş geliştirebileceği bu platform, düşük pazarlama bütçeleri ile görünürlüğünü artırma imkanı sunar. İnşaat sektöründeki tüm aktörler, doğrudan iletişim kurma ve yeni pazarlara erişim sağlama fırsatı bulurlar.

Sektördeki en son gelişmeleri takip etmek, iş birliklerini güçlendirmek ve ilham almak için 20 Mayıs’taki bu etkinliğe katılmak önemlidir. Daha fazla bilgi için www.insuppliers.network/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

12
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnşaat Sektöründe Yenilikçi Buluşma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin