Fiber Optik İnovasyonu Almanya’da

Canovate, Almanya'daki FTTH Fuarında öne çıkan fiber optik çözümleriyle dikkat çekti.

Fiber Optik İnovasyonu Almanya'da
Fiber Optik İnovasyonu Almanya'da
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canovate Fiber Optik Ürünleri, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen FTTH Council Europe Fuarı’nda büyük bir etki yarattı. Bu fuar, Avrupa’nın en büyük fiber optik etkinliği olarak bilinir ve sektördeki önemli karar vericilerin bir araya geldiği, gelecek trendlerin ve standartların belirlendiği bir platformdur. Fiber Optik İnovasyonu Almanya’da!

Fuarın bu yıl Almanya’da düzenlenmesi nedeniyle, Almanya, Hollanda, Fransa gibi Avrupa ülkelerinden yoğun bir katılım oldu. Türkiye’den ise Telekom operatörlerinin yanı sıra Canovate Group gibi firmalar da temsil edildi. Canovate Group CEO’su Gün Evren Gören, CTO Kıvanç İlal ve Teknoloji/Mühendislik Direktörü Tolga Sugetiren, Türkiye’nin teknoloji alanındaki öncüsü olarak fuara katıldı.

FTTH Council Europe’da, fiber optik kurulum sürelerini kısaltan ve kurulum kolaylığı sağlayan ürünlere büyük ilgi vardı. Canovate Group’un, kazı maliyetlerini azaltan micro duct fiber teknolojisiyle dış ortam fiber dağıtım kabinleri ve kurulum süresini %70 oranında düşüren fiber tree gibi çözümleri, fuara damgasını vurdu.

Fiber Optik İnovasyonu Almanya’da

Canovate, maliyet ve lojistik avantajlarıyla rakiplerini geride bırakıyor. Grubun CTO’su Kıvanç İlal, önümüzdeki yıllarda bağlantı hızlarının artacağını ve bu nedenle kurulum sürelerinin kritik önem taşıdığını belirtti. Canovate olarak, kurulum sürelerini kısaltacak ve enerji verimliliği sağlayacak ürünler geliştirdiklerini vurguladı. Ayrıca, ürünlerini İstanbul’daki tek bir fabrikada ürettikleri için maliyet ve lojistik açıdan avantajlı olduklarını dile getirdi.

Dünyada fiber optik yatırımları hızla artıyor. Canovate Group CEO’su Gün Evren Gören, fiber optik çözümlerin, 5G hizmetleri, akıllı şehirler, akıllı fabrikalar ve IoT gibi uygulamaların alt yapısını oluşturduğunu ve bu altyapının geleceğin teknolojilerine uygun olduğunu belirtti. Bu nedenle, Amerika, Batı Avrupa ve Asya gibi gelişmiş ülkelerin yanı sıra, birçok gelişmekte olan Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Asya ülkelerinin fiber optik altyapıya yoğun yatırım yaptığını ifade etti.

Diğer etkinlik, fuar haberlerimiz için: https://startupgazetesi.com/tag/etkinlik/

12
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fiber Optik İnovasyonu Almanya’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin