Rönesans Gayrimenkul Halka Açılıyor!

En büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul, halka açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul Halka Açılıyor!
Rönesans Gayrimenkul Halka Açılıyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Türkiye’nin en büyük AVM yatırımcısı olarak portföyündeki 12 alışveriş merkezini halka açıyor. Optimum, Hilltown ve Piazza gibi tanınmış AVM markalarının yatırımcısı ve işletmecisi konumundaki şirket, Ak Yatırım ve Deniz Yatırım liderliğindeki konsorsiyum tarafından 17, 18 ve 19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak. Rönesans Gayrimenkul Halka Açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Rönesans Holding’in ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olarak Türkiye’nin en büyük ticari gayrimenkul yatırım grubu olma yolunda ilerliyor. Şirket, yaklaşık 740 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip, bunun 640 bin metrekarelik kısmı AVM’lerden ve 100 bin metrekarelik kısmı ofislerden oluşuyor. Halka arz kapsamında 33.357.450 TL nominal değerdeki paylarını halka arz edecek olan şirket, pay başına 135 liradan halka arz edilecek toplam payın yüzde 80’ini yurt içi bireysel yatırımcılara ve yüzde 20’sini yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis etti.

Rönesans Gayrimenkul Halka Açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Canbaş, şirketin Türkiye’nin en büyük AVM yatırımcısı ve işletmecisi olduğunu vurgulayarak, Rönesans Holding’in güçlü desteğiyle istikrarlı bir büyüme sağladıklarını belirtti. Canbaş ayrıca, şirketin portföyüne yeni projeler eklediğini ve genişleme hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılık konusundaki çabalarına da vurgu yapan Canbaş, şirketin yeşil enerji projeleri ve sürdürülebilir gayrimenkul geliştirme politikalarıyla ön plana çıktığını belirtti. Şirketin, uluslararası deneyimini ve finansal gücünü birleştirerek Türkiye ve yurt dışındaki öncü projelere yatırım yaptığına da dikkat çekildi.

23
mutlu
Mutlu
8
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rönesans Gayrimenkul Halka Açılıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin