Çalışanlara Yönelik Yeni Çözümler

Pazarama ve Pluxee iş birliği ile çalışanlara dijital ayni yardım puanları ve hediye çekleri sunuluyor.

Çalışanlara Yönelik Yeni Çözümler
Çalışanlara Yönelik Yeni Çözümler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazarama ve Pluxee İş Birliği: Çalışanlara Yönelik Yeni Çözümler!

E-ticaret sektöründe hızla büyüyen yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama, çalışan mutluluğunu ön planda tutan dijital çözümleri ile tanınan Pluxee ile güçlü bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliğinin detayları ve sağlayacağı avantajlar açıklandı.

İş Bankası iştiraki olan Pazarama, müşterilerine günlük hayatın her anında tek bir uygulama üzerinden ihtiyaçlarını karşılamayı vaat ediyor. 31 ülkede yenilikçi ve dijital çözümler sunarak çalışanların iş ve özel hayatlarına katkıda bulunan Pluxee ile yapılan bu iş birliği, her iki taraf için de değerli fırsatlar sunuyor.

Bu iş birliği sayesinde kullanıcılar, işverenleri tarafından sağlanan ayni yardım bakiyelerini ve Pluxee üzerinden elde ettikleri hediye çeklerini Pazarama Online Alışveriş’te kullanabilecekleri puanlara dönüştürebilecekler. Bu hediye puanları Pazarama uygulaması veya web sitesi üzerinden görüntülenip harcanabilecek.

Çalışanlara Yönelik Yeni Çözümler

“Pazarama Pluxee Puan” adı verilen sadakat puanı, ödeme adımında sunulacak ve bankaların kart puanlarıyla birlikte kullanılabilecek. Ayrıca, işverenler belirli kategorilerde sağladıkları ayni yardım bakiyelerinin sadece bu kategorilerde harcanmasını sağlayabilecek. Örneğin, Pluxee üzerinden sağlanan giyim yardımları “Pazarama Pluxee Giyim Puan”ına dönüştürülerek yalnızca moda ve giyim kategorilerinde harcanabilecek.

Pazarama Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı M. Bülent Kutacun, bu iş birliği ile ilgili olarak, “Günümüzde şirketlerin maaş ödemeleri dışında çalışan motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal yardımların önemli bir rolü olduğuna inanıyoruz. Pluxee ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği kapsamında, çalışanlara ayni yardımlarını özgürce kullanabilecekleri dijital bir ortam sunmayı hedefledik. Pluxee uygulamasından dönüştürülen hediye puanlarının Pazarama uygulamamızda ya da web sitemiz üzerinden kullanılabilmesi ile yeni bir kanal oluşturduk. Ekosistem bakış açısıyla tüketicilere farklı faydalar sağlayacak iş birliklerini hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Pluxee İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu ise, “Pluxee olarak şirketlere çalışan yan hakları ve çalışan deneyimi konusunda zengin çözümler sunan bir iş ortağı olarak, müşterilerimizi her alanda desteklemeyi çok önemsiyoruz. Çalışanı mutlu etmek için çalışan bir marka olarak, firmaların müşteri sadakat programları, kampanya yönetimi ve bayi ödüllendirme sistemleri gibi ihtiyaçlarına yönelik iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Pazarama ile yaptığımız iş birliği de bu amaçla gerçekleştirdiğimiz çalışmaların güzel bir örneği. Pluxee kullanıcıları hediye çeklerini moda, ev dekorasyonu, kırtasiye, ofis malzemeleri ve elektronik gibi çeşitli ürünlerde kullanabilecekler.” dedi.

Online alışverişin yanı sıra, hayatın her anında kullanılabilecek finansal hizmetler ve servisler sunan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulaması veya Pazarama.com üzerinden ulaşılabilir.

Pazarama Hakkında

Pazarama, İş Bankası iştiraki olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. bünyesinde kurulmuş bir platformdur. Kullanıcılarına günlük hayatın her anında tek bir uygulama üzerinden ihtiyaçlarını karşılamayı vaat eden Pazarama, online alışverişten akaryakıt ödemesine, tatil rezervasyonundan araç kiralamaya kadar pek çok hizmeti bir araya getiriyor. Ödeme sırasında kullanıcılara indirim, taksit ve puan gibi kolaylıklar sunan Pazarama, yenilikçi ve farklı bir anlayışla e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Yerel üreticilere destek veren ve dayanışma odaklı bir bakış açısıyla e-ticarete 360 derece bakabilen Pazarama, sürekli olarak kullanıcılarına hayatı kolaylaştıran özellikler geliştiriyor ve seçkin firmaların ürünlerine ilişkin ödemeleri güvenle ve kolayca tamamlama imkanı sunuyor. Pazarama’nın sunduğu bu avantajlı dünyaya, Pazarama.com, Maximum Mobil, İşCep ve Pazarama uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

19
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çalışanlara Yönelik Yeni Çözümler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin