KOBİ’ler ve Verimlilik Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de!

KOBİ’lerin büyüme ve markalaşma süreçlerine odaklanan kongre, 6 Kasım’da İKÜ’de gerçekleşecek.

KOBİ’ler ve Verimlilik Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de!
KOBİ’ler ve Verimlilik Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kültür Üniversitesi, 6 Kasım 2024’te, KOBİ’lerin büyüme ve markalaşma süreçlerine ışık tutacak “12. KOBİ’ler ve Verimlilik Kongresi”ni düzenleyecek. Bu prestijli etkinlikte, “Kobilerin Büyüme ve Markalaşma Yolculuğu (Tırtıldan Kelebeğe)” ana teması etrafında KOBİ’lerin sürdürülebilir başarılarını nasıl artırabilecekleri tartışılacak. Kongre, İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Murat Taha Bilişik’in liderliğinde gerçekleşecek.

Etkinlik, KOBİ’ler için verimlilik artırma ve marka bilinirliğini güçlendirme konularında iş dünyasının önde gelen isimlerini ve akademisyenlerini bir araya getirecek. Programda açılış konuşmalarının yanı sıra, verimli tartışmaların yapılacağı paneller, sosyal etkinlikler ve öğle yemeği de yer alacak. Ayrıca, kongrede sunulan akademik bildiriler, İktisat, İşletme ve Uluslararası İlişkiler Dergisi’nde (JEBI) yayımlanma şansı bulacak.

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver ve Doç. Dr. Murat Taha Bilişik, saat 09:30’da yapacakları açılış konuşmalarıyla kongreyi başlatacak. İlk panelde, Hatemoğlu CMO’su Füsun Aksoyek Saykı, Atasun Mağaza Operasyonları Direktörü Yalçın Yıldırım ve SEIKO Optical Turkey Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Ulusoy, başarılı markalaşma hikayeleriyle katılımcılara ilham verecekler.

İkinci panelde ise, Bora Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Emirhan Bora ve KPMG’den Erman Durmaz gibi iş dünyasının liderleri, KOBİ’lerin sürdürülebilir marka stratejilerini nasıl oluşturabilecekleri üzerine konuşacak. Öğleden sonraki oturumda, kabul edilen akademik bildiriler sunulacak ve etkinlik saat 16:30’da sona erecek.

Kongreye katılmak isteyenler, başvurularını İKÜ İşletme Kulübü’nün web sitesi veya kobikongresi@iku.edu.tr adresi üzerinden yapabilirler.

Kongre Takvimi:

  • Bildiri özeti gönderimi son tarih: 1 Ekim 2024
  • Kabul edilen bildirilerin ilanı: 15 Ekim 2024
  • Kayıt için son tarih: 30 Ekim 2024
  • Kongre tarihi: 6 Kasım 2024

19
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KOBİ’ler ve Verimlilik Kongresi 6 Kasım’da İKÜ’de!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin