İstanbul Marketing Summit Heyecanı!

Pazarlama dünyasının zirvesi! İstanbul'da dev etkinlik. Kaçırma!

İstanbul Marketing Summit Heyecanı!
İstanbul Marketing Summit Heyecanı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Marketing Summit’e Son 3 Gün! İşte İstanbul Marketing Summit Heyecanı!

Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan İstanbul Marketing Summit Kırılma Noktası’na son 3 gün kaldı! 13 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinlik, teknolojideki değişimlerin iş dünyasına etkileri ve pazarlama alanında beklenen gelecek değişimleri ele alacak.

Etkinliğin konuşmacıları arasında Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Boksör Busenaz Sürmeneli ve Somer Sivrioğlu gibi önemli isimler yer alacak.

İstanbul Marketing Summit, Türkiye’nin önde gelen pazarlama etkinliklerinden biri olarak iş dünyasını, iletişim profesyonellerini ve pazarlama dünyasını bir araya getirecek. 13 Mayıs Pazartesi günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinlik, teknolojideki değişimlerle yeniden şekillenen iş dünyasını ele alacak ve pazarlama dünyasında önümüzdeki dönemde beklenen değişimlere odaklanacak.

İstanbul Marketing Summit Heyecanı!

İstanbul Marketing Summit’te birçok önemli isim konuşmacı olarak katılacak. Microsoft Türkiye Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Meta Ajanslar ve Ekosistem Ortaklıkları Yöneticisi Serkan Tavşanoğlu, Destek Patent CEO’su Faruk Yamankaradeniz, Twozero Ventures Yönetici Ortağı Yiğit Arslan, iyzico Pazarlama Direktörü İpek Regay, Psikoterapist Orkun Ozocak, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Yönetimi Müdürü TSKB Çağla Eker Altunkulp, Garanti BBVA Pazarlama, Ürün Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur ve CarrefourSA Pazarlama & Kurumsal İletişim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin gibi önemli isimler, etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Ayrıca, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Boksör Busenaz Sürmeneli de İstanbul Marketing Summit’te konuşmacı olarak sahne alacak. Başarı hikayesini ve motivasyon sırlarını paylaşacak olan Sürmeneli, Somer Sivrioğlu gibi birçok önemli isimle birlikte etkinliği renklendirecek.

MasterChef Türkiye jüri üyesi ve Efendy Group CEO’su olarak tanınan Somer Sivrioğlu, mutfağın markalaşma hikayesini katılımcılarla paylaşacak. Ayrıca, dünyanın önde gelen şirketlerinin yöneticileri teknoloji dünyasının geleceği hakkında konuşmalar yapacak ve pazarlama dünyasının geleceğine ışık tutacaklar. Etkinlikte ayrıca, ajans yöneticileri de konuya dair görüşlerini paylaşacaklar.

9
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul Marketing Summit Heyecanı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin