InvenDO Up Girişimlere Değer Katıyor

Doğuş Teknoloji, InvenDO Up programıyla Binclusive, Chex ve Caspipot'a geniş çaplı destek sağlıyor.

InvenDO Up Girişimlere Değer Katıyor
InvenDO Up Girişimlere Değer Katıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğuş Teknoloji’nin InvenDO Up Programı: 3 Yenilikçi Girişime Destek! InvenDO Up Girişimlere Değer Katıyor!

Doğuş Teknoloji, geleceğin iş dünyasına yön verecek yenilikçi girişimlere destek sağladığı InvenDO Up programının bu yılki değerlendirme sürecini tamamladı. Programa kabul edilen girişimler Binclusive, Chex ve Caspipot, mentorluk, yatırımcı sunumu, teknik yol haritası, yeni müşteri edinimi ve yerel ile global yatırım ağlarına erişim gibi birçok alanda desteklenecek.

InvenDO Up, inovasyon ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak amacıyla Doğuş Teknoloji tarafından sürdürülen bir program. Bu yıl da birçok başvuru alan programa kabul edilen üç girişim, farklı alanlarda yenilikçi çözümler sunuyor. Bu girişimlere mentorluk, yatırımcı sunumu, teknik yol haritası oluşturma, yeni müşteri edinimi, çalışma alanı ve toplantı odası desteği gibi pek çok imkan sağlanacak.

Güçlü Vizyona Sahip Yenilikçi Girişimler

  • Binclusive: Kurumların yazılımlarını ve içeriklerini 1 milyar insan için erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan ve erişilebilirlik yasalarına uygun sertifikalandırmalarını sağlayan bir yapay zekâ çözümü sunuyor.
  • Chex: Yiyecek-içecek ve yemek servisi pazarı oyuncuları için geliştirdiği yapay zekâ destekli uçtan uca çözümlerle kâr maksimizasyonu sağlayan bir işletmeler arası SaaS girişimi.
  • Caspipot: Honeypot hizmetlerini dakikalar içinde oluşturabilen, saldırganların takip edilebileceği ve saldırı yüzeyi izleme ile ihlal veri kontrolü sağlayan bir SaaS güvenlik çözümü sunuyor.

InvenDO Up Girişimlere Değer Katıyor

InvenDO Up programına kabul edilen bu yenilikçi girişimler, Doğuş Teknoloji’nin sunduğu mentorluk, eğitim, Doğuş Grubu içinden ve dışından müşterilerle tanışma, yatırımcı sunumunun güncellenmesi, yerel ve global yatırım ağlarına erişim, teknik yol haritasının çıkarılması ve yatırım alma gibi birçok fırsattan yararlanacak.

Doğuş Teknoloji’nin inovatif ve girişimci ruhunu yansıtan, geleceğin iş dünyasına yön verecek projelerin desteklenmesi amacıyla oluşturulan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen InvenDO Up Programı’na bugüne kadar 650’nin üzerinde girişim başvurdu. Bu yüksek başvuru sayısı, programın girişimcilik ekosistemindeki değerini ve etkisini gösteriyor.

Doğuş Teknoloji Hakkında

2012 yılında bilgi teknolojileri alanında değer yaratma vizyonuyla kurulan Doğuş Teknoloji, 10’un üzerinde sektörde birçok firmaya hizmet veriyor. Odağına müşteriyi alan, ihtiyaca özel teknoloji çözümleri sunan, Ar-Ge merkezi de bulunan şirket, 33 yaş ortalamasıyla 400’ü aşkın çalışanıyla bilişim sektörünün öncülerinden biri. Türkiye ve global pazarda otomotiv, finans, operasyonel filo kiralama, araç muayene, sigorta yazılımları, sadakat programları ve e-ticaret sistemleri gibi pek çok alanda teknoloji hizmetleri sunuyor. 24 farklı global iş ortağı ile RPA, veri analitiği, yapay zekâ, mobil ve web uygulamaları, ERP ve CRM gibi kurumsal çözümler konusunda uzmanlaşmıştır.

19
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
InvenDO Up Girişimlere Değer Katıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin