Girişimcilik Ekosistemi Atölye Üsküdar’da Buluştu

Girişimcilik ekosistemi 9 Mart 2024 tarihinde Atölye Üsküdar’da buluştu.

Girişimcilik Ekosistemi Atölye Üsküdar’da Buluştu
Girişimcilik Ekosistemi Atölye Üsküdar’da Buluştu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

StartupTeknoloji tarafından düzenlenen Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması etkinliği vesilesiyle; girişimciler, uzmanlar, akademisyenler, medya yöneticileri, iş insanları, ajanslar ve yatırımcılar bir araya geldi.

Girişimcilik ekosistemini her ay farklı bir lokasyonda buluşturan StartupTeknoloji, 9 Mart’ta “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”nın sekizincisini gerçekleştirdi. Etkinlikte girişimciler, yatırımcılar, iş insanları, akademisyenler, uzmanlar, ajanslar ve medya yöneticileri başta olmak üzere ekosistemin tüm paydaşları bir aradaydı. 

Girişimcilik Ekosistemi Atölye Üsküdar’da Buluştu

Ekosistem paydaşları bir kez daha bir araya geldi. Türkiye’nin bu anlamda ilk ve tek olma özelliği taşıyan “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması” ana temalı etkinlik konsepti StartupTeknoloji tarafından 9 Mart’ta 8. kez düzenlendi. Etkinliğe 300’den fazla kişi katılım gösterirken kahvaltıya katılanlar arasında girişimcilerin ve yatırımcıların yanı sıra ajanslar, medya yöneticileri, iş insanları, akademisyenler ve uzmanlar da vardı. Kahvaltı ile başlayan etkinlik girişim sunumları ve panellerle devam etti. Etkinlik, hediye çekilişi ve Eleven Matching Networking etkinliği ile son buldu.

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltıda Buluştu

Girişimcilik dünyası Atölye Üsküdar’daki etkinlik kapsamında kahvaltıda bir araya geldi. Sonrasında ise Girişim Sunumları gerçekleştirildi. İş ve girişimcilik dünyasına değer katan girişimler, yaptıkları inovasyonları ve sağladıkları katma değeri katılımcılarla paylaştıktan sonra ise “Yatırım Paneli” ve “Kadın Girişimciler Paneli” düzenlendi. Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam’ın ifadesiyle “artık geleneksel hale gelen”StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması etkinliğinin sponsor ve destekçileri ise şöyle;

Mekan Sponsoru: Atölye Üsküdar

Ana Sponsor: SharinGo

Gümüş Sponsor: naklov

Ekosistem Destek Sponsorları: Kulüp Garajı, Minoredu, Postuby

Medya Sponsorları: Branding Türkiye, Techinside, TechnoLogic, Teknotalk

Eğitim Sponsoru: Co-Founder Academy

Girişim Sponsorları: BukyTalk, NoCodeTime Tamamliyo, Ovesis, Yeşil Paket

Sürdürülebilirlik Sponsoru: SharinGo

Etkinlikte Startup Gazetesi olarak biz de yer aldık. Birbirinden değerli ekosistem paydaşlarıyla bir arada olmak gerçekten oldukça keyifliydi. Gün boyunca hem konuşmacıların ve panelistlerin aktardığı bilgi ve deneyimleri dinleme fırsatı bulduk hem de yeni iş birlikleri ve stratejik partnerlikler için fırsat yakaladık. Bir sonraki kahvaltı buluşması Nisan ayında gerçekleşecek. Etkinlik öncesi tüm duyuru ve haberleri yine Startup Gazetesi aracılığıyla aktarıyor olacağız.

14
mutlu
Mutlu
6
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Girişimcilik Ekosistemi Atölye Üsküdar’da Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin