Astellas Türkiye’nin İşveren Başarısı

Astellas İlaç Türkiye, dört yıl üst üste "Türkiye’nin En İyi İşverenleri" listesinde yer aldı.

Astellas Türkiye'nin İşveren Başarısı
Astellas Türkiye'nin İşveren Başarısı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astellas İlaç Türkiye, yenilikçi bilimi toplum için değere dönüştürme vizyonuyla sağlık alanında değişimin öncüsü olarak faaliyet göstermektedir. Şirket, güçlü kurum kültürü ve çalışanlarını en değerli varlık olarak gören insan kaynakları yaklaşımıyla, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından belirlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde üst üste dördüncü kez yer almayı başarmıştır. İşte Astellas Türkiye’nin İşveren Başarısı!

Astellas İlaç Türkiye Genel Müdürü Şeyma Bahşi, bu başarıdan duydukları gururu dile getirerek, “Great Place to Work® Enstitüsü’nün belirlediği ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde dört yıl üst üste yer almak büyük bir onur. Bu başarıyı, kapsayıcı, adil ve fırsatlar sunan bir kurum kültürü oluşturmamızda katkı sağlayan çalışanlarımızın iş birliğiyle elde ettik. Mükemmel bir iş yeri olma hedefimize doğru ilerlerken yeni bir kilometre taşını daha geride bıraktık. Tüm çalışanlarımıza bu yolculukta gösterdikleri özveri ve tutku için teşekkür ederim. Gelecekte de mükemmel bir işyeri olma yolculuğumuzu hep birlikte şekillendireceğiz.” dedi.

Astellas Türkiye’nin İşveren Başarısı

Astellas Türkiye, Ortadoğu ve Afrika İnsan Kaynakları Direktörü Berrak Dinçtürk Uğrubol ise bu başarının yüksek aidiyet duygusuna sahip, inisiyatif alan ve sürekli gelişime inanan çalışanlarla mümkün olduğunu vurgulayarak, “Astellas’ta önceliğimiz, tüm çalışanlarımızı yenilikçi gelişim programlarıyla destekleyerek gerçek potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak. Sürdürülebilir yüksek performansın ancak sağlıklı bir şirket ikliminde mümkün olduğuna inanıyoruz ve bu doğrultuda, çalışan odaklı, yenilikçi ve eşitlikçi insan kaynakları uygulamalarımızı sürekli olarak geliştiriyoruz. Çalışanlarımızın iş ve özel yaşam dengelerini gözeten ve farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik dostane uygulamaları hayata geçiriyoruz. Performansı ofiste geçirilen saatler yerine, sonuçlara göre ölçüyoruz. Çalışan memnuniyetini düzenli olarak ölçümlüyoruz ve her yıl bir önceki yılın üzerine koyarak bu listedeki yerimizi sağlamlaştırıyoruz. Bu çabalarımızın bağımsız ve saygın kurumlar tarafından ödüllendirilmesi bize gurur veriyor. Gelecek dönemde de çalışma arkadaşlarımızla birlikte ‘En İyi İşveren’ konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Astellas Türkiye’nin başarısının ardında insan odaklı kurum kültürü yatmaktadır. Kurum kültürü ve çalışan deneyimi alanında dünya çapında saygınlığa sahip olan Great Place to Work Enstitüsü, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ni her yıl çalışanların şirkete duyduğu güven ve memnuniyeti ölçen “Güven Endeksi” ile belirlemektedir. Astellas, sektördeki ortalamanın çok altında bir iş gücü devir hızına sahiptir ve çalışanlarına bireysel ihtiyaçlarla uyumlu, iş ve özel yaşam dengesi sağlayan uygulamalar sunmaktadır.

Çalışan beklentileri doğrultusunda belirlenen yan haklar, esnek çalışma saatleri ve mekandan bağımsız çalışma imkanı sunan Astellas, çalışanların ailelerini de kapsayan destek programlarına ve uzun süredir var olan hobi kulüplerine sahiptir. Bu sayede çalışma kültürüne değer katmaktadır.

Astellas Türkiye Hakkında:

Astellas İlaç, hastalar için bilimi değere dönüştürmek amacıyla sağlık alanında öncülük yapan global bir ilaç şirketidir. 1894 yılında kurulan Fujisawa ve 1923 yılında kurulan Yamanouchi şirketlerinin 2005 yılında birleşmesiyle kurulmuştur. Genel merkezi Japonya’da bulunan Astellas, dünya çapında 70’ten fazla ülkede faaliyet göstermektedir. 2008 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Astellas, Onkoloji, Hematoloji, Üroloji, Transplantasyon ve Nefroloji alanlarında tedavi seçenekleri sunmaktadır. Türkiye’deki hastaların inovatif ürünlere erişimini sağlamayı amaçlayan Astellas Türkiye, dört yıl üst üste Great Place to Work sertifikasyonu almayı başarmıştır.

17
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Astellas Türkiye’nin İşveren Başarısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Startup Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin